Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet hason altatni...

Mikortól lehet hason altatni a babákat? 3hetes a picim és nagyon szeret ugy aludni!

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
tesz-vesz,vaterán nézd meg,ki lehet fogni olcsókat!
2011. jún. 26. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért az elég nagy túlzás, hogy "bölcsőhalált okoz".

Nekem a kórházban a cecsemősök pont a csecsemősök javasolták a hason altatást, és megjegyezték, hog ynagyon eltúlzott az aggodalom a bölcsőhalál témában.

Ennyi erővel háton meg azért fulladhat meg mert esetleg félrenyeli amit bukott.

De mindkettő csak akkor fokozott rizikótényező, ha a baba esetleg koraszülötten, vagy valamilyen (légzés)problémával született.

De erre nyilván a kórházban felhívják a figyelmet.

Amúgy az én lányom jó n sokáig nem szeretett hason aludni, pedig én meg a fentiek miatt hátra nem mertem tenni...ezért maradt, hogy oldalra tettem köztes megoldásként, kitámasztva.

most 8 hós és magától fordul mindig hasra alvás közben.

2011. jún. 26. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Születésétől fogva hason alszik. Van légzésfigyelő, de nincs párna és nincs kókuszmatrac(utálta lecseréltük hagyományos szivacsra)

Soha semmi baj nem volt belőle.

2011. jún. 26. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!