Gyalázatosan szörnyű anya vagyok. Mit tegyek, hogy változzon ez? Pszichológus?
Ne emészt magad! Majd megszépül. :)
A lányomnak is érdekes fejformája volt. Olyan csálén állt az arca. Majdnem mint Stallone-nak. Meg is kérdeztem, hogy ugye nem marad mindig ilyen. Pár hét alatt szépen helyre állt a kis fejformája, nem hajaz a fent említett színészre. :)
Jót mosolyogtam azon amiket írtatok:)
Kedves Kérdező! Képzeld én megy úgy jártam, hogy már alig vártam, hogy kibújjon a kislányom, a 4D-s felvételeken valóban egy porcelánbaba szépségű pofika nézett ránk. Teljesen elképzeltem milyen lesz a pofikája meg minden mikor megszülöm és a hasamra teszik, hogy majd elfog az az érzés amit már annyira át akartam érezni én is! Itt van a kislányom, jaj de gyönyörű szépséges!!!
Hát erre képzeld el megszületett, a hasamra tették és egy teljesen de teljesen más arc nézett vissza rám mint ahogy én azt az uh képek és a képzeletem alapján elképzeltem. Olyan kis csúnyának láttam....:( Szégyenlem a mai napig magam emiatt, soha nem mondtam ezt el senkinek. Aztán még itthon is csúnyácskának láttam pár napig, mikor aludt akkor véltem felfedezni azt a kislányos bájt amit kerestem benne. De ma már tudom,hogy buta voltam, hiszen egy túlhordott, gyűrött kis újszülöttről volt szó!
Most 15 hónapos és komolyan mondom, hogy meseszép kislány, hosszú aranyszőke loknikkal, hatalmas kék szemekkel, formás lábikókkal, csodás mosollyal, hát les sem tudom venni róla a szemem olyan szép, de tényleg:)))
Szeptemberben várjuk a kistestó, már rutinosabb vagyok, nem várom el egy újszülöttől, hogy csodás vonásokkal rendelkezzen már kibújás után azonnal:)
Nem árt soha szülés után pszichológussal beszélgetni, a depresszió nem ritka jelenség.
Amúgy meg, mikor visszanéztem az újszülött képeimet, hát Taigetosról dobtak volna le egyből, olyan kis csúnya voltam.
Mondjuk a majd megszépül nálam kimaradt XD De attól még egy pszichológus sosem árt ilyenkor.
nálunk apás szülés volt, miután megszületett a gyönyörű kisfiunk, apa félve megkérdezte, hogy mindig ilyen kis csúnya lesz? :D azt mondta magában még szörnyülködött is, de mivel én meg ott bőgtem, hogy milyen gyönyörű, nem merte mondani.
most már nagyfiú, nagyon nagyon helyes gyerek, komolyan, leszólítanak az utcán, hogy milyen gyönyörű :)
na de ha visszanézem a pár napos fotóit, be kell valljam, tényleg kis csúnya béka volt :) úgy nézett ki mint egy 90 éves öregmebre, lógott rajta a bőr, kicsit sárga, kicsit lila volt ráadásul marha nagy volt, viszont iszonyú sovány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!