Gyalázatosan szörnyű anya vagyok. Mit tegyek, hogy változzon ez? Pszichológus?
Nem vagy rossz anya, nyugodj meg. A legtöbb egyhetes csecsemő, valljuk, nem a legszebb teremtés a Földön. Majd kikupálódik, még olyan pici. A legtöbb ember meg kedveskedni akar és ha maga Quasimodo lenne, akkor is azt mondanák, hogy szép.
Az a lényeg, hogy szereted a kisbabádat, boldog vagy vele, a külsőségek meg majd kialakulnak. :)
Örülök, hogy ezt mondjátok. Ezek szerint akkor nem feltétlenül velem van a baj. Még a párommal sem mertem beszélni róla, mert annyira szégyelltem magam miatta
Anyámék szerint hasonlít rám, de én ezt sem látom. (Egyébként picinek én is borzalmasan csúnya voltam, még oviban is)
Kicsit most megnyugodtam, mert tényleg imádom ezt a kis csöppséget, és imádom csak nézni is. Csak hát, mint írtátok, ráncos is, a feje is olyan kis szabálytalan és kis vékonyka.
Jajj te drága! :) Ezen ne is emészd magad, úgy ahogy az előttem szólók írták! :) Szerintem ez tök természetes dolog. :)
Figyi: az én kisfiam egy kis "szörnyecske" volt, sőt tele volt apró foltokkal, kiütéssel az arca, és láng vörös ragyákkal,az orrán meg fehér pattanások, és az egyik füle teljesen előre volt konyulva :):) Sokat néztem hogy akkor most kire is hasonlít? Meg most ez hogy is van... Olyan kis fura volt, ugyan azt éreztem mint amikről te most írtál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!