Kisfiam elmúlt 6 hónapos. Eddig minden ételt amit csináltam, és bébiételt is megevett szívesen, jóízűen. Mikortól lehet kicsit változtatni az étrendjén?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy ebédre kap krumpli,sóska,vagy krumpli meggy,csirkemell,stb...De ezt meddig kell még Neki adni?Reggelire mit adjak a tejpépen és szopin kívül?Mert kisfiamnak nem elég már a tejem,reggel mindkét ciciről szopik,majd 1 óra elteltével bizony kéri a hamit. :) Javaslatok?Köszi előre is!2009. jún. 30. 14:24
11/14 anonim válasza:
pici kakukk fű + leveszöldség.Kiprobáltam a bio barackos joghurtot is fini neki.
12/14 anonim válasza:
ja céklám is van a mélyhütöben és borso össze vissza keverem olyan fincsi még az illata is nem csak az íze a mami föztyének. :) Én v. kerti zöldséget kapok v. biohelyröl vásárolok itt vidéken.
14/14 anonim válasza:
kismamablog.hu oldalon "nagy szakácskönyv" letölthető,tele jó és változatos receptekkel.Én is innen lesek.
Jó hogy ki lehet emelni kérdéseket,én pl a tiédet nem is láttam.Sok újat tettek fel,szinte egy órán belül,és mindíg mindenki csak az első oldallal foglalkozik,a régiekkel nem.Hamar hátrébb kerültél és szerintem azért nem válaszoltunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!