Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefonnal csináltam egy...

Telefonnal csináltam egy videót, de nem forditottam oldalára a telot, igy most a gépen lejátszáskor, az oldalán áll a kép. Meg lehet valahogy változtatni, hogy normálisan nézhessem meg a vidit?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 14:23
 1/4 legendavagyok01 ***** válasza:

[link]

Ha át is akarod alakítani: a Format Factory-t használom, abban van olyan, ha kiválasztottad, mivé szeretnéd konvertálni, utána a Kimenet beállításai/Haladó/Elforgatás/Jobb vagy bal.

(Biztos sok más program is van erre.)

Ha meg csak lejátszáskor kell, szinte mindegyik lejátszó programban el lehet forgatni a képet (van ahol fokonként is).

2011. jún. 10. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:
A factoryban megpróbálom, de egyébként csak lejátszáshoz kellene. Én a KMPlayert használom, de abban sehol nem találtam ilyen opciót hogy képernyő elforgatása!
2011. jún. 10. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
A formatban nem találtam olyan opciót. Viszont letöltöttem másik videólejátszót, hátha abban van elforgatási lehetőség. Konkrétan az UMPlayert, és ebben van ilyen opció! Ezer kösz hogy segítettél megoldani.
2011. jún. 10. 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Hm, újra értelmeztem amit írtál, és csak ráakadtam arra az opcióra a Formatban. Legközelebb akkor már azt is fogom tudni használni! Még egyszer köszike!
2011. jún. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!