Anyukák, apukák hogy kezelitek a játszótéri "mindentudó" szülőket?
Ami nekem örök emlék marad: A gyerekemmel -nem volt már kicsi- ezerrel sütöttük a süteményt. Tipptopp anyukák pusmogtak a padon "halkan": "Nézd már, homokozik, nem normális" stb. Egyre több gyerek jött oda - kicsik, nagyok vegyesen és gyártották velünk a sütit, várat, kinek mi sikerült. Az egyik kicsi -volt vagy 3 éves, menő kiscsaj tetőtől talpig csillivilliben, anyuka nemkülönben- odakiabált anyukának: anya te miért nem vagy ilyen aranyos sosem mint ez a néni? :D
Olyan mindegy, hogy ki mit mond, csak azzal törődj, ami neked fontos....
Hát én helyből visszakézből lekevertem volna az apukának az száz :)
Amúgy engem sem érdekel, hogy ki mit mond a hátam mögött, őt minősíti. Én is a hétvégén simán beültem a gyerekkel a homokozóba és játszottunk. Nem szoktam trécselni, gondolom rólam is terjengenek zaftos pletykák, de hát csak ennyi örömük van az élettől :)
Nálunk is vannak ügyeletes jobban tudók, de hogy ez egy apuka legyen, ez nagyon meredek, nőről még feltételezek ilyen rosszindulatot, de pasiról....hát meg vagyok döbbenve:))
Egyébként nekem is 3 gyerkőcöm van, barátnőmékkel szoktunk járni játszóra ha meg egyedül akkor meg nem állok szóba nagyon így senkivel ilyen mélységig.
Ha meg gy hirtelen rámzúdítja minden átmenet nélkül akkor arrébb megyek és nem hallgatom.
Nekem erre nincs szükségem:)))
Egyébként én azért voltam pellengérre állítva mert én meg bezzeg (húúú car anya vagyok:D) visszamentem dolgozni a második babám 2 éves kora előtt 2 hónappal.
Én egyre jobban kezelem az ilyet, próbálok poénosan reagálni.
A kedvencem a szomszéd néni. Képes volt vasárnap átjönni, hogy elmondja milyen helytelen hogy előző nap a férjem egyedül vitte le sétálni a lányunkat és MAGYARÁZZAM MEG! hogy én mit csináltam itthon egyedül. Röhej :-)))
ma 19:15
Nem mondom szép kis szomszéd néni jutott ki neked!! :D
Nem kérdeztél vissza hogy nincs-e jobb dolga, mint hogy a te kis családod után kémkedjen???
Jesszusom, mik vannak?! :O
Ezek szerint mi idilli környéken lakunk, nálunk mindenki ott van a homokozóban a gyerekével, igen sokan szeretnének/kényszerülnek otthon maradni 3 éves koráig is, mert nincs munka.......
Farmer: én mindig farmer+papucs/tornacipőben vagyok egy hozzá illő felsővel, kisfiam vagányan öltöztetem mindig, mert imádom, ahogy kinéz :)))))))))))))
Én speciel melegítőben nem tudnék kilépni a házból, sztem AZ az igénytelenség ....de amúgy máson nem zavar, csak én nem tudnék úgy elindulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!