Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A FP ugróló zebra olyan mint...

A FP ugróló zebra olyan mint a játszótéri rugós hintalovak?

Figyelt kérdés

Nézegetem, hogy karácsomra vegyek a lányomnak, mert a játszótérit nagyon szereti. Nagy lendülettel hajtja előre-hátra. Ez is hintázik így, vagy csak le-fel és körbe-körbe?

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy hintalovat, vagy ilyen ugrálós valamit vegyek neki. Ezen tipródok már legalább 1 hónapja. Segítsetek dönteni!

Lányom 20 hónapos, a normál hintát utálja, a libikóka és ez a rugós hinta a kedvence.

Akinek van ez vagy az, válaszoljon kérem, adjon tanácsot, mi éri meg jobban. Azt nem szeretném, hogy csak álljon itt a sarokban!

2011. nov. 11. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Fiam 1 éves szülinapjára kapott zebrát.Ez fel le ugrál és a baba súlyánál fogva forog.Tehát önmagában nem,csak ha ráül a baba.Fiam imádja,sokat zenél:)
2011. nov. 12. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:

első vagyok

Még annyi,h szerintem jobb mint a hintaló sokkal!:)

2011. nov. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!