A lanyom meg csak 19 honapos lesz, amikor megszuletik a kishuga. A korhazban, ahol szulni fogok csak napi egy ora a latogatasi ido! Ugye nem lesz baj, hogy 3-4 napig csak ilyen keveset fog latni?
Az apjaval nagyon jo es szoros a kapcsolata es anyosomekat is szereti, megis mostanaban egyre anyasabb, van, hogy csak az en olembe hajlando ulni. Olyan picike meg... Kicsit aggodom! Ha van valaki aki kis korkulonbseggel szult, megosztana a tapasztalatait ez ugyben? Meg egy kis biztatas is jol jonne... Koszi!
29 hkm
Túl fogja élni, sőt, nem tud veled majd bent mit kezdeni. A fiam teljesen kerge volt(19hónaposan), mikor látogatni behozta az apja, inkább nem is hozta be a kicsit. Próbálta a húgát nyúzni, rohangált, engem le se:(:D
Nekem rossz volt, a fiamnak fel sem tűnt, hogy nem vagyok.
Ne aggódj ezen, gyorsan elmegy az az idő.
Otthon meg pótoljátok, keressetek csak magatoknak időt. Pl amíg apjuk otthon, addig csak te meg a nagylány menjetek el sétálni(ha csak a boltig meg vissza már jó), a pici addig alszik, vagy nem:)
21 hónap van a lányom és az ikerfiaim között, lányom is anyás lett a vége felé, de semmi gond nem volt. Jöttek látogatni, soha nem sírt, jól éreztem magát, mindig más volt vele itthon akkor, este meg apával voltak. 11 naposan jöttünk haza a fiúkkal, hát ha még egy napot maradunk, lehet eltörik a mécses, akkor már nagyon hiányolt, de addig pont kibírta.
3-4 nap gyorsan elmegy, ne aggódj, nem lesz semmi gond vele!
Koszi a valaszokat mindenkinek! Akkor probalok megnyugodni:-)
Utolso, en is augusztusban szulok... Remelem neked is minden rendben megy majd! Minden jokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!