Műteni kell a babámat. Látogatási tilalom alatt bent lehetek vele?
Szerintem a látogatási tilalom- már a nevéből gondolom- azt jelenti látogatni nem szabad és nem azt hogy nem lehet vele bennt lenni. Azt viszont biztos nem fogják engedni, hogy váltsátok egymást. Mert az olyan mintha egy hosszabb látogatásra érkeznétek ki és be.
De kérdezzetek rá
1 hónapja műtötték babámat sérvvel a Heim Pálban. Kicsit hosszasra sikerült a bentlétünk, és az utolsó pár napban már látogatási tilalom volt. De én, illetve a férjem - mi is váltottuk egymást - bent lehettünk vele, én még szoptatom is. Más látogató azonban nem jöhetett, de ha minden jól megy, csak 1 napig lesztek bent, nem?
Én is féltem, hogy elkapunk valamit, de hál'Istennek úgy néz ki, megúsztuk. Kellett a műtét, mert a petefészke jött át a hasfalon a lányomnak, és hát arra még nagy szüksége lesz :)
De mivel kismama vagy, mindenképp kérjétek ki az orvos tanácsát, illetve hogy mennyire sürgős a műtét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!