Szerintetek csak az a jó szülő, aki megveszi a gyerekének a Thomasos, Verdás ruhákat és a Nike, Adidas cipőt?
Nekem egy a fontos: minőségi, pamut legyen (kivéve persze a farmert:)).
Vásárolok turiban is, és veszek neki újakat is.
Kínai boltokban árult ruhát soha nem adnék rá(műszlasak és amivel festve van a "kelme", hát kösz nem), akkor már inkább egy turis next, h&m, stb....ruha. De szoktam neki rendelni új nextet s, ha megtetszik egy kollekció.
Szóval: megtehetem, hogy csak márkásban járassam a gyerkőcöt,de nem a márka érdekel, hanem a minőség!!! Lehet új is, használt is, csak jó minőségű legyen.
Sziasztok
Én inkább megforditanám a dolgot!
Kedves Kérdező!
Ha te nem veszed meg,vagy nem tudod megvenni ,nem válsz rossz szülővé!!!
A drága és a márka sem jár mindig a jó minőséggel.
Törelszünk persze a legjobbra de vannak anyagi határok,amit nem tud mindenki átlépni!
Vannak mostmár kevésbé "neves" mégis jó minőségű ruhák és cipők,ami elérhető egy szerényebb anyagi helyzetű családnak is!
Természetesen az anyuka kijelenése,miszerint "csak az dukál" nevetséges :)
Egyetértek az előttem szólókkal: nem attól lesz jó vagy rossz szülő valaki, hogy mibe öltözteti a gyerekét. Én nem nagyon veszek neki márkás ruhákat, mert nem látom értelmét, de pl. karácsonykor kapott egy verdás pólót, a szülinapjára pedig egy scooby-doo-sat.
Egyébként szerintem a kérdező azon akadt ki (amin egy kicsit én is), hogy a verdás pólóhoz CSAK a márkás cipő való. Na ez szerintem már sznobság.
Természetesen nem,de ezt te sem gondolhatod komolyan.
Nyílván van akinek több pénze van az azt vesz meg amit akar.Ha gazdag lennék én is mindenből márkásat vennék (lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!