Cumisüveg kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettünk egy cumisüveget, meg mikrós sterilizálót is, amihez cumisüveget is adtak. Az első használat előtt azt írja, hogy forró vízbe szétszedve bele kell tenni szétszedve a cumisüveget még a mikrós sterilizálós tájékoztatón is ezt írják. Mit jelent, hogy forró? Gondolom nem bugyog már. Erre ti külön edényt használtok?
A babának külön edényt használtok pl teát főzni? Milyen fajtát? Zománcozott, vagy rozsdamentes lábos?
2012. máj. 27. 19:15
11/15 anonim válasza:
Azt még nem értem, hogy miért van cumisüveg, ha még nincs baba? Nem akarod szoptatni? (csak kíváncsiságból kérdem) Mi anno nem vettünk, és azóta sem, mert egyszer sem volt rá szükség.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem a szoptatás miatt, hanem olvastam, hallottam, hogy még szoptatás miatt is kellhet tea neki pl hasfájás, vagy víz, ha pl nagyon meleg lesz, nyáron születik. Nekem ezeket azok mondták, akik szoptattak, hogy kell kb 2 üveg és ők is itatták vízzel, ha kellett. A másik ha pl el kell mennem valahová, akkor a lefejt tejet valakinek oda kell adnia valamiből, vagy ha pl gyógyszer kell nekem úgy azért inkább kihagynám azt a pár napot és akkor is jól jöhet az üveg.
2012. máj. 28. 15:05
13/15 A kérdező kommentje:
ja és a kórházba is említették, hogy kéne majd vinni
2012. máj. 28. 16:14
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azért kérdeztem csak, mert nekünk védőnő, gyermekorvos egyaránt azt tanácsolta, hogy említett esetekben inkább kanállal itassuk/etessük a kisbabát, még akkor is, ha baromi sokáig tart, mert főleg pici korában, ha cumiból kap, azt másként kell szopni, és sokkal könnyebb is, és egy lusta baba könnyen rákap, és előfordulhat, hogy nem kéri utána a cicit. (kórházakban sokszor megetetik az újszülötteket tápszerrel cumiból, még akkor is, ha az anyukának van teje, és nagyon sok szoptatási probléma ebből fakad később, mert a babában rögzül a helytelen szopási technika) De ez tényleg csak jó tanács akart lenni, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja!!! Jó babázást kívánok!
15/15 A kérdező kommentje:
nem említették egyelőre a kiskanálból etetést, ha ilyen esetekben szükséges, amiket írtam, de biztos majd sor kerül rá. Egy ismerősömet mikor meglátogattam kórházba mikor megszült, láttam, hogy valóbam cumisüvegből iszik a baba, aztán szoptatta fél éves koráig. Szóval lehet néha kellhet, de biztos a kanál is majd megemlítődik. Védőnő még nem mondta, a kórházba meg az üveget említették, így hát vettünk :)
2012. máj. 28. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!