Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jó a Nuk-os cumisüveg...

Miért jó a Nuk-os cumisüveg és cumi?

Figyelt kérdés
Miben különbözik mondjuk az Aventostól . Sok mindenkitől hallottam már hogy a babája csak a Nuk-os termékeket fogadja el?
2012. máj. 23. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő volt a lányomnak, az Aventes nagyon nagy karimájú, a Nuk kisebb, kényelmesebb, de mindkettőt szerette a lányom.
2012. máj. 23. 12:20
 2/7 Kerria ***** válasza:

:( nekünk nem vált be, nem szerette, könnyebben kiköpte.

Miben különbözik:

-a cumi kialakításában

ilyen a nuk: [link]

ilyen az avent: [link]

Amit nekünk nagyon szeretett a pici, és emiatt be is vállt, az a Tommee Tippee (remélem jól írtam) cumisüveg, és a MAM cuki. A Tommee-s cumisüveg cumija olyan alakúra lett tervezve, mint egy női mell... nem tudom, hogy emiatt szerette-e. Most fél éves, és most az aventes cumisüveg jön be.

2012. máj. 23. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk már a második baba is a NUK-ot szereti. Próbáltunk Aventet, Tommee Tippee-t is. Valahogy a cumi kialakítása lehet a titok, mert NUK-ból evett / ivott mindkettő legszebben, és legügyesebben.
2012. máj. 23. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a szájpadlásához igazodik!
2012. máj. 23. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
én megnéztem szop után a bimbóm formáját és Nukos formájúra "szívta" , kilányom meg Aventesre :D rejtély...azt fogadja el ami legjobban hasonlit a cicidhez
2012. máj. 23. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a Nuk-ot nagyon szereti. Volt Avent is, de nem nagyon volt oda érte.. Ezt szerintem könnyebben szívja, a cumi formája is jobban bejön neki. Én pedig azért szeretem, mert anti-kólikás.
2012. máj. 23. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Lányom nagyon nehezen tanult meg szopni,és enni cumisüvegből,nekünk a kórházban ezt javasolták,és tényleg bevált!Itt minden anyukának ezt ajánlották!
2012. máj. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!