Létezik olyan cumisüveg, aminek a cumija hasonlít a belinkelt játszócumi formájához?
Ha tudtok légyszi segítsetek, mert a babám csak ezt az egyfajta cumiformát hajlandó szopni. Hiába próbáltunk ki többféle cumisüveget cumival, egyiket sem hajlandó szívni. Ha ismer valaki olyan cumisüveget, aminek a cumija hasonlít a fent említett játszócumihoz, kérem linkeljen vagy csak írja meg a márkáját. Köszi előre is!
Off, elsonek, a tt cumisuvegek cumija nem ilyen, gondolom a kerdezo megnezte mar.
On, sajnos nem ismerek ilyet, pedig sokat probaltunk mi is. A mam nem jon be? Az ilyen laposabb.
Van olyanunk, amilyet az első válaszoló linkelt. Azzal próbálkoztunk előre, úgy-e ugyanaz a márka, de nem szereti.
2. válaszoló- a Mam-ot még nem próbáltuk, nem ismerem a formáját, de lehet, hogy kipróbálom, persze ha hasonlít a játszócumi formájához.
Akkor bocsánat!!
Ebből is látszik, hogy nem használok cumisüveget...
Azt gondoltam, hogy azonos márka azonos végű cumis cuccokat gyárt, de tévedtem.
Még egyszer elnézést!
első
Nincs semmi baj :-).
Hát igen, én is úgy gondoltam, ahogy te, de sajnos nem így van. Sőt a 0-3 hós cumi formája is más, mint a 3-9 hós, így még mindig a 0-3 hós cumit szopja 6,5 hós kislányom.
Nem tudom, hogy miért nem egyformák a cumijai...
Nekem is a MAM jutott eszembe.
A csőrösöket mindig megveszem, és sosem használjuk... Csak akkor jó, ha kiveszem a szelepet, de akkor meg ömlik...
Ez szélesszájú üveghez:
Ez a hagyományos szájú üveghez:
Nem ezt a formát keresed esetleg?
Ehhez hasonló (de olcsóbb kategória) a Rossmannos Babydreames ill. a DM-es Babylove-os cumisüvegek etetőcumival, de ott is lehet külön etetőcumikat venni. Kisfiam az első változatot szerette, 13 hónapos koráig szopizta ilyen etetőcumis üvegből a tápit ill. akkor már az 1 éves kortól ajánlott babatejet (tejet nem issza). Mi a Rossmannos Babydream-es szélesszájú üveget használtuk, végig a legkisebb méretűvel, kisfiam csak azt fogadta el (de hát a mellbimbó is marad mindig ugyanakkora méretű, nem?!).
Csőrös itatóból szintén használtunk Babydream-eset, illetve most Tommee Tippee-set használunk:
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!