Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan cumisüveg,...

Létezik olyan cumisüveg, aminek a cumija hasonlít a belinkelt játszócumi formájához?

Figyelt kérdés

[link]

Ha tudtok légyszi segítsetek, mert a babám csak ezt az egyfajta cumiformát hajlandó szopni. Hiába próbáltunk ki többféle cumisüveget cumival, egyiket sem hajlandó szívni. Ha ismer valaki olyan cumisüveget, aminek a cumija hasonlít a fent említett játszócumihoz, kérem linkeljen vagy csak írja meg a márkáját. Köszi előre is!

2012. márc. 8. 09:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget, aranyos vagy :-)! Ilyen formára gondoltam mindenképp, mert ehhez hasonlít legjobban a játszócumija. Ma voltam a DM-ben, vettem 1 Babylove-ost, hasonlít a Rossmanos Babydream-re (azt is néztem). Még ebből sem hajlandó inni, de már az is haladás, hogy néha hajlandó a szájával csócsálni a cumit (persze, ha le van véve az üvegről). Remélem, hogy lassacskán megbarátkozik vele és majd hajlandó lesz szívni is belőle a tápszert, ha mégsem akkor marad még amiket a kedves válaszolók ajánlottak.

Ha egyik sem jön be neki, akkor marad a kanál továbbra is...:-/

2012. márc. 8. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
SZia, én vagyok, aki írta az itatócsöröset. Nekünk Nuk-os kisvakondos volt. Az is úgy lett, hogy elmentünk az Elefáni babdiszkontba, és ő választhatta ki melyik tetszik neki, így már szuper volt abból inni, és ott jó nagy a választék. Nekünk a másik ilyen problémánk a sima cumi volt, abból csak a Nubysat fogadja el, mert azon vannak kis golyók. Mindíg utaznunk kellett, érte, mert a környéken nincs sehol olyan cumi(remélem lassan leszokik róla, mert már lassan 2 éves). JA és azért jó nagyobb helyen nézni, mert sokféle üveg, és sokféle cumi hozzá. Nem tudom írtad e mennyi idős, de most nem emlékszem, bocsi, de próbáld meg, hogy válasszon őt, és legyél nagyon lelkes:-) hátha bejön:-)
2012. márc. 8. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
ja, most láttam 6,5 hós. akkor nem biztos, hogy bejön neki az ő választja ki taktika:-) bocsi. VAn még egy fajta, annak elég kicsi és vékony a szívókája, dr Brown-os. ÉS azt akárhogy is forgatja mindenhogy jön belőle az inni való. VAgy ha szívószállal adnád neki?vagy ha a Jana babavízes üvegre (0,2 l), ráteszed a Kubu Waterr-nek a csópógésmentes szívókáját, akkor lehet az tetszene neki, meg tudja fogni, nem is egy horror áru dolog, és könynne tudja szívni, de nem csöpög .
2012. márc. 8. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
még egy hozzászólás a részemről, mondjuk nekünk is ennyi idős volt a fiunk, és bejött az ő választja ki taktika...valószínű a mesefigura miatt. bocsi, a sok hozzászólásért:-)
2012. márc. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!