Szerintetek jól csinálom?
èn is hasonlóan csinálom.
DE amire figyelj ha ö akar valamit elhagyni te ne eröltesd. ez föleg a kanalazás nem segítségét szokták utálni az anyukák, és inkább ök kanalaznak csak ne legyen a gyerek koszos. vagy pl sokat van kézben mert nem bírja az anya elengedni.
vagy pl babakocsiznak mert anyuka lusta félóra alatt 2m-t megtenni, mert unalmas, és egyébként is haza fele cipelteti magát.
Nálunk is jön a tesó, én is így vagyok a cumival. elvileg 2 évesen elakartam hagyatni vele, de nem fog menni mert itt lesz a pici.
én csak akkor veszem fel ha tényleg kell neki. pl hagyom felállni ha elesik, de ha nagyon sír akkor ott vagyok, ha kicsit sír akkor segítek neki felállni, megölelgetem de nem veszem fel, ö is érzi, ilyenkor neki is cak ölelés kell, ha nagyon fáj már jön is fel a kezembe.
Szerintem igenis jól csinálod, mert a gyermeked igényeit tartod szem előtt! Szerintem 1 hónap múlva már nem is engedi, hogy te etesd, a pohárból ivást az én kisfiam az egyik napról a másikra megtanulta, és ha ebben is lesz a gyermekednek sikerélménye, már nem akar másból inni, csak abból. A cumit elvenni meg szerintem korai, a szobatisztaság meg pláne. Ahogy írtad, nyugodt, vidám, azaz boldog gyermeked van. Csak így tovább!!!
No, és gratulálok a kistestvérhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!