Féléves babám "nem tud" cumisüvegből inni. Ismeri valaki a problémát?
A leírásodból nem sok derül ki arra vonatkozóan, hogy hogyan eszik, gyorsan vagy lassan, nehezen szívja? A 120 ml-t mennyi idő alatt eszi meg? Az idővel (türelmével) vagy inkább a mennyiséggel van a baj?
Próbáltál már másfajta cumisüveget? Nagyobb lyukút, gyorsabb folyásút?
LEhet, hogy tényleg azon dühödik be, hogy nehezen jön a tej neki, de az is lehet, hogy túl sok levegőt nyel, és feszíti a gyomrát, azért nem akar többet.
Az, hogy sír, természetes, hiszen őt is frusztrálja a kudarc.
Bocsánat, hogy nem reagáltam eddig, nem mintha nem lenne fontos, de sajnos nem jutottam ide.
Szóval 2-es babylove cumit használunk, most vettem egy nuk first choice - t, kipróbálom.
A 120 ml - t megissze kb. 3 perc alatt, aztán vége. Néha már 50 ml után. Az nekem is bejön általában, hogy utána berakom a kiságyba és ott folytatjuk, de 180-nál többet ott sem eszik. Csak szeretném megtidni az okát, hogy esetleg tudjak neki segíteni, mert ugye az ágyat is lejjebb kell lassan engedni ... .
Köszönöm, ha van még ötletetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!