Kényelmesebb MAM cumisüvegből inni mint a AVENT-ból?
Figyelt kérdés
Mindkettő van itthon,de úgy vettem észre,hogy a MAM-ból jobban ki tudja szívni a tápszert,mint az aventból.Illetve MAM-nak puhább,szélesebb a cumija mint az aventnak2012. márc. 28. 12:57
1/7 anonim válasza:
Lyuknagyság ugyanakkora?
Szerintem amúgy a mam-osnak jobban hasonlít az alakja a cicire, ettől lehet talán könnyebb szívni. Talán.
2/7 anonim válasza:
így van ahogy az első válaszoló írja, a mam a cicire hasonlít, ennyi az egész
3/7 anonim válasza:
Senki lelkébe nem akarok belemászni, de nekem az aventtel az a bajom, hogy a sok sterilizálástól eldeformálódott vagy nem tudom, de elkezdett csöpögni. Más cuminál ezt nem tapasztaltam.
4/7 anonim válasza:
Kisfiam csak Mammot használ.Puhább,könnyebben tisztítható,nem csöpög még szép is,mi azt szeretjük,bár igaz vannak Avent kis tányérkáink,de az Aventtel sok a baj,pl nekünk olyan mellszívónk volt,kölcsön kaptuk,el is romlott 1 hónap használat után. MaMot javaslok neked inkább.
5/7 anonim válasza:
Ezerszer!
Az én lányom pl. még 1 évesen sem tudott az Aventből inni, fuldokolt tőle. Túl hosszú a szívóka része.
A MAM tökéletesen bevált.
6/7 anonim válasza:
Nekünk is a MAM vált be, pedig megvettem az Aventos kezdőcsomagot, mert 9 hónapja mindenhol az aventot sztárolták. Szépen el is adogattam a cumisüvegeket, mert nem szerette a lányom,csak egyet tartottam meg, néha megpróbálom hátha elfogadja, de nem. A MAMot viszont imádja. Könnyebb tisztítani is,meg pocifájás ellen is jobb. Na meg tényleg jobban hasonlít a cicire a cumija, pedig azt írják sok helyen, hogy az aventnek olyan a cumija, pedig a Mamnak hasonlit.
7/7 anonim válasza:
Az avent nekünk sem jött be. Igazából a MAM sem. A legjobb ami tényleg nagyon jó, a Tommee Tipee. Nagyon jó és ez is a cicire hasonlít, 3 hónapig használtuk az elsőt, most vettük a másodikat. Hasfájás ellen is nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!