Hogyan tanítsam meg a babámat inni?
Szia!
Mintha az enyémről írtál volna, csak annyiból volt rosszabb a helyzetem, hogy még kanállal sem fogadta el,lehetett kint 40 fok is akár. Az elején gyakrabban tettem cicire, utána mikor elkezdtünk sokat mászkálni , nem mindenhol tudtam megszoptatni. :(
2 lehetőség van ami nálunk bejött:
1, kávés pohárba tegyél pici vizet/teát/gyümölcslevet és így add neki kortyonként. Azért kávés, mert tökéletesen alkalmazkodik a kicsi szájához az alakja, illetve elég vastag ahhoz, hogy ne tudja elharapni.
2, Szívószálas kis üdítő, ez azért jó, mert az elején még neked kell nyomni a dobozka oldalát, de hidd el nagyon hamar rájön, hogy szívnia kell. Az enyém is nézett kikerekedett szemekkel mikor a szájába tettem, de tetszett neki! :D
Mindkét esetben az elején otthon próbálgassátok, mert kis ügyetlenek az elején,de 2-3 alkalom után nagyon ügyesek!!
Majd írj ha kipróbáltad/próbálod valamelyiket és bejött! :D
A csőrös pohárból a szelepes az kerülendő, mert zsákutca!
Az a baj vele, hogy ez által egy olyan ívási módszert tanul meg a baba, amit x hónap múlva el kellene hagynia, olyat tanul meg amit nem fog tudni hasznosítani és később inkább akadályozza majd.
Szépen simán kezd el, hogy a sima szelep nélküli csőrös poharat te tartod és úgy itatod. Aztán lassan próbálhatja önállóan.
Néhányszor majd leborítja magát vízzel, de úgy tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!