Vélemények a babakocsiról?
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre/tapasztalataitokra ezzel a babakocsival kapcsolatban:
Köszönöm!=)
Szia!
Mi is ezen az oldalon vettük tavaly a babkocsinkat. :) Pierre Cardin PS 682 vettünk. De ahogy egy másik válaszoló írta nézd meg a Giraffe babakocsit is, mert szerintem is jobban néz ki. Én a Pierre Cardin és a Giraffen gondolkodtam, aztán azért választottuk a Pierret, mert rózsaszínt akartam és csak abban volt :) de nem bántam meg. Lassan 1 éve használjuk és nagyon szeretjük.
Megnéztem a videóját annak amit belinkeltél, jó a kocsi, csak nekem a színei, mintái nem tetszenek :( De mivel (hálisten) mindenkinek más az ízlése, lehet Neked pont azok tetszenek, akkor pedig vedd meg, mert jónak tűnik :)
Nekem élőben nem volt szimpatikus, inkább ez vettük meg, és nagyon szeretem:
Köszönöm,megnéztük a Giraffe-t is és tényleg jól néz ki(majdnem ugyan olyan),ehhez is mindent adnak...tetszik...
Viszont csak 2színben lehet választani,a piros-fekete inkább szerintem csajos,viszont a krém-barna meg nem tetszik...=(
Viszont a Pierre Cardin nagyon bejön...köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!