Vélemények a babakocsiról?
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre/tapasztalataitokra ezzel a babakocsival kapcsolatban:
Köszönöm!=)
Szia. Nekunk ilyen van, csak nem babylux a neve hanem egesz mas, de minden resze ugyan az. En nagyon szeretem, konnyu, es imadom hogy nagy kerekei vannak.
Tovabba nagyon praktikus hisz par mozdulattal cserelhetoek az elemek, moshato a huzat.
En imadom.
szerintem nem kicsi
eloszor en is attol feltem hogy kicsi, de miutan hasznaltam, hasznaljuk, rajottem hogy nem az
szerintem erdemes megvenni
minden nap összefutok egy ilyennel az utcán. Barátnőméknek is iylen van.
Nem tudom nekem speckó nem tetszik.
De iylet láttam már újonnan 45ért is!!!
Barátnőméknek volt ilyen, csak raf-pol, de a fazon ugyan ez.
Ezekből van olyan, aminek a mózese picit ültethető, az szerintem nagyon-nagyon jó, és praktikus megoldás, mikor 3-4 hós a baba, és épp nem alszik, és nézelődne, a sport részhez még kicsi.
Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, egyetlen hátrányt tudok mondani, nekik cserélni kellett a kereket, pedig nem használták túl. De ez lehet, hogy egyedi eset volt, és az is lehet, hogy nálatok ennél a típusnál nem lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!