Mit tesztek először, ha kezd folyni 1,5-2 év körüli babátok orra?
Figyelt kérdés
És egy kicsit szárazon köhög. Semmi más, se láz, stb... Kedve szokásosan jó.2012. máj. 26. 22:26
1/8 anonim válasza:
Cebion cseppet és Fenistil cseppet adok neki.
2/8 anonim válasza:
először is én orrporszival leszivom :) a "viccet"félretéve én is cebiont és fenistil cseppet adok neki,és köptetőt ha köhög,és sok folyadékot.
3/8 Kerria válasza:
ha vizes állagú, akkor Cebion csepp, esetleg tengeri sós orrspray, spray után orrszívózás, és kamilla tea.
Ha válladékos, akkor mindenképpen receptes orrcsepp, és mindenképpen doki!
köhögésre Ambroxol Teva (hurutos), Stodal szirup (száraz)
4/8 anonim válasza:
Ha nincen laza akkor altalaban virusos fertozes vagy ritkabban megfazas. Mivel nem alakul ki nalla laz azt jelenti, hogy az immunrendszere le tudja gyozni a virust. Virusos fertozessel nem igen lehet mit kezdeni. Esetleg egy kis immunerosito c vitamin, sok folyadek es gyakori orrszivas. Ha nem szunik meg az orrfolyas es kohoges es emelle laz is tarsul, ami ingadozik akkor doki mindenkeppen mert valami gyuladas lehet a szervezeteben amit az immunrendszere nem tud legyozni vagy bakterialis fertozes. Ilyenkor jo az antibiotikum. Sajnos a sima virusos fertozesekkel nem lehet semmi tenni. Az az immunrendszer dolga.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát folyik az orra vizesen, és váladékosan is felváltva. :)
Stodal szirup van itthon, nekem írta az orvos, kaphatja ő is nyugodtan? Vagy mindenképpen kérdezzem meg előtte a gyerekorvost?
2012. máj. 26. 23:16
6/8 anonim válasza:
nyugodtan adhatod,az homeopátiás!
7/8 A kérdező kommentje:
és mennyi idő alatt "illene" elmúlnia az orrfolyásnak?
2012. máj. 27. 00:01
8/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mivel kezeled. Orrszívó-porszívó legalább óránként (orrfolyás intenzitásától függően), én ajánlanám még a korának megfelelő Nasivin orrcseppet, C-vitaminból dupla adag, és sok ivás. Ha ezt betartod, akkor 2-3 nap alatt meg kell gyógyulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!