Megcsináltunk egy terhességi tesztet de kb 2 perc után kiadott egy csíkot vagyis hogy negatív. A terhességi tesztek a vonalakat egyszerre mutatják ki vagy előszőr az egyik csíkot aztán a másikat?
nem terhes nyugi
biztonsági játékosok megvárják az 5 percet, de ha halványan sem volt mellette a másik csík, akkor az később sem jött elő.
az fura, hogy még azt az 5 percet sem vártátok ki..én inkább még fél órát lesegetni szoktam, hogy biztos nincs 2. csík..
de amúgy igen, az 1. az szinte rögtön kijön, a 2.-ra várni kell picit..persze ha vki már terhes, akkor az is hamar kijön..van akinek egyidőben az elsővel.
attól függ mikor tesztelt az illető.
szerintem holnap reggel első vizeletből ismételjétek meg!
és várjátok ki az 5 percet!
Lehet nem akarták h terhes legyen,nem volt 2. csik,gyors megnyugvás és ennyi...kuka.
aztán lehet a kukában halványan ott figyel a 2. csík...
Igen, mikor még alacsony a HCG szint, akkor először egyből csak egy csík (kontroll csík) jelenik meg és utána 5 perc után a második is halványan. Szóval, ilyenkor meg kell várni, ahogy a tájékoztatóban is benne van.
Szerintem is próbáljatok meg reggel egy másik tesztet és azt várjátok meg.
Nekem később jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdőbe, és ránéztem... Meglepődtem:)
Most is szunnyad mellettem Izabell baba:)
Nekem később jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdőbe, és ránéztem... Meglepődtem:)
Most is szunnyad mellettem Izabell baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!