3 napos utazas 5 honapos babaval, ti bemernetek vallalni?
Kulfoldon elunk, es nyaron szeretnenk haza menni, de kocsival mennenk, ami viszont 2 nap lenne.
Repcsivel igen maceras lenne, babakocsi, borondok stb...
Na meg van egy kiskutyank is, es o is jonne velunk, de ot viszont repcsin szinten maceras vinni, plusz a csomagok melle.
Mennyire viselne meg a picit az utazas??
Ti elmernetek indulni?
Nem emberkínzónak lettél, de ebben az esetben ne haragudj, de a gyerek érdekei előrébb valóak a kutyáénál. Az állatvilágban is van hierarchia, a kutyák falkájában is, ez így van rendjén. Attól még családtag ugyanúgy. Nekünk is van kutyusunk, aki szintén családtag, de jól nevelt, sokat foglalkoztunk vele is, tudja a helyét a rendszerben. A gyerek után következik a hierarchiában.
3 nap sok egy ekkora gyereknek, és bizony sok a kutyinak is! Na mindegy, úgy is eldöntitek hogy legyen. Jó utat nektek!
jaj, inkabb mar nem is reagalnek erre semmit
a kutya nalunk is jol nevelt, es a kutya mar utazott 3 napot szoval o mar ismeri az utat, de nem is errol szolt a kerdes, de mindegy
a masik pedig egyaltalan nem emberkinzas ez, de meg mindig nem olvastal utana miket irtam
48 ora ebbol 18 ora hajout, na de teljesen mindegy
es meg mindig ugy allitasz be hogy szamunkra fontosabb a kutya, holott nem ez volt a kerdesben, hanem a pici
na de nem szamit, ugy is ugy lesz ahogy nekunk a legkonnyebb, es a picinek, csak gondoltam felteszem kerdeskent ide, de hat csak lehuzva vagyok
ez van
koszonom a valaszokat mindenkinek
9es válaszoló vagyok
nálunk a gyerek is és kutya is utazott már ennyit ,sőt...
Mi menőkések vagyunk ,így aki bekerül a családba ebbe szocializálódik. Soha semmi baj nem volt egyikükkel sem .És ha a kutya elhelyezése nem megoldott akkor felül írja a kényelmi funkciókat még ha a gyerekét akkor is ,súlyoz -ki nem fogják rakni ...És ez nem ki a fontosabb kérdés hanem ,hogy marad működőképes a család.
Én elhiszem hogy vannak olyan gyerekek akikkel buszra sem lehet szállni,az az amilyen gondolkodás miatt van ,meg mert anyuka 3 évig ki sem mozdul a szűk környezetéből,mert az a jó a gyereknek ha állandó a környezete- Na ja csak utána ne szabadítanák rá a világra ...sok szocializálatlan törpe terrorista
Igen, nálatok így SZOKÁS kedves utsó! Óriási különbség, hogy valami rendszeres, vagy egyszer adódik! A te babád ehhez lett szoktatva, míg a kérdezőé nem. A honfoglaláskor is vándoroltak, de ezt szokták meg, oké?!
Kérdező, nem értem a sértődés okát, az ember arra tud reagálni, amit olvas betű szerint. Ha felteszel egy ilyen kérdést, benne van a pakliban, hogy olyan választ is kapsz, ami nem egyezik az elképzeléseddel. De talán ezért vagyunk felnőttek, nem? Köszöntem, minden jót a továbbiakban.
Koszonom a valaszokat.
Nem vagyok megsertodve, csak nem ertem hogy lehet ismeretlenul azt mondani valakire hogy emberkinzas ez amit mi szeretnenk, es hogy szamomra fontosabb a kutya mint a fiam.
Ez az egy bosszant semmi mas.
Egyebkent meg, mindenkinek mas a velemenye hisz nem vagyunk egyformak. Nincs is ezzel semmi baj, mindenki velemenyet elfogadom. De azt az egyet nem hogy emberkinzonak legyek beallitva, csak azert mert feltettem egy kerdest ami meg csak terv. Na es hogy a kutya fontosabb, ez egy picit rosszul esett, de nem gond.
Megegyszer koszonom mindenki valaszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!