A kisfiam 2 napos kora óta óránként eszik. Eleinte azt hittem, hogy csak "bele kell jönnünk", de most 8 hetes, és még mindig fennáll ez a helyzet. Elég kényelmetlen a számomra, hiszen szinte sehova nem tudunk elmenni. Mi lehet a gond?
Szerintem nem éhes, csak cicire vágyik + a közelségedre.
Próbáltad, hogy nem szoptattad meg egyből?
Hasonló, de azért néha kibírta a 1,5-2 órát :) Rengetegett szopizott, ez a súlyán is meglátszott, nagyon gyorsan fejlődött. Nálunk is a kóstoltatás (néhány kanál almalé is sokat számított nála), majd a hozzátáplálás hozott változást, 5 hónaposan. Most 7 hónapos, a tízórai gyümölcs, az uzsonna főzelék, a többi szopi. Így a nappalok elég jól alakulnak és már tudunk normálisan sétálni, vagy rokonokhoz/barátokhoz menni, utazni, nem eszik 2 óránként. De az éjszakák....pfff...hát alig alszunk. Egyszerre megtanult ülni, mászni, most mindenáron állni akar, bújik a 2 alsó foga, szóval rengeteg ok a cicizésre :)
Szerintem nincs veletek semmi gond :) Majd ha nő még, erősödik, nem alszik el közben még többet tud kiszívni, lehet, már akkor javul a helyzet. Csak kitartást tudok kívánni és türelmet, tudom, min mentek át! (hiszen az éjszakák még mindig nálunk is elég mozgalmasak....) Lesz ez jobb is :)
8 hetesen nagyon fiatalka még, normális ha egész nap rajtad és a melleden lógna, hiszen még most szokja a külvilágot.
Ha nagyon elvágyódsz otthonról, amit teljesen megértek, próbáld meg megtanulni kendőben/ karikáskendőben szoptatni és akkor tiétek a világ:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!