3 napos utazas 5 honapos babaval, ti bemernetek vallalni?
Kulfoldon elunk, es nyaron szeretnenk haza menni, de kocsival mennenk, ami viszont 2 nap lenne.
Repcsivel igen maceras lenne, babakocsi, borondok stb...
Na meg van egy kiskutyank is, es o is jonne velunk, de ot viszont repcsin szinten maceras vinni, plusz a csomagok melle.
Mennyire viselne meg a picit az utazas??
Ti elmernetek indulni?
Ne haragudj, de én akkor is emberkínzásnak tartom ezt a gyerekre nézve. Repülőtérről el lehet menni taxival a vasútig, bőröndöt felpakoljátok, azt a vonat elviszi.
A 18 órás hajóútra ugyan úgy fel kell pakolni a bőröndöket.
A kutyának is rémálom lenne, higgyétek el.
Ha van más megoldás, én biztosan a repülőt választanám.
igen, ahogy az egyik valaszolo is irta 48 ora az egesz ebbol 18 hajout
na de a hajouton nem kell a borondoket cipelni sehova, az a kocsiban marad, a kutya is egy neki kialakitott helyen lesz, tehat nem bezarva
de a repterrol ok, hogy taxi visz a vonatallomasra, de a 4 ora vonatozast hogy oldom meg ha a gyerek ehes lesz, mivel tapszeres, elore nem keszithetek annyi kajat, de a kocsival meg mindig van megoldas hogy megallunk
egyebkent mi is ugy terveztuk hogy ejjel vezetunk, nappal pedig tobbszor megallunk
na de meg csak tervezes alatt van, meg lehet hogy a repulo marad (hisz valjuk be, sokkal gyorsabb es kenyelmesebb)
Termoszba viszel neki meleg vizet, majd összerázod a tápszerrel. Én mindig így szoktam, amikor kirándulunk. Tényleg nem győzködni akarlak, de szerintem nagyon meg fogjátok bánni a kocsit. Nem beszélve a kisgyerek napirendjéről, ami teljesen fel fog borulni így.
Még mindig úgy érzem, hogy a kutyus egy picit előrébb van a gyereknél...
igazad van, de leszogeznem hogy nem fontosabb a kutya!!!!!!!!!!!!!!!
egyszeruen csak azt szeretnenk ami mindenkinek a legjobb, es nalunk a kutya ugyanolyan csaladtag
tudom ez sokaknak szurja a szemet, de nem erdekel
amit irsz abban viszont teljesen igazad van, es kivitelezesben is sokkal egyszerubb es jobb
egyebkent lehet hogy marad a repcsi, csak az auto is egy otlet
18-as valaszolonak, csak annyit reagalnek a valaszara hogy olvassa vissza amiket irtam, es senkinek nem magyarazkodom, es nem kenyelmesebb nekem,
ja es ha elolvastad volna ertelmesen hogy miket irtam, akkor nem mondanad ezeket,
szimplan vazoltam hogy melyik miert es miert nem, es hogy meg otlet az egesz
na de leragadtunk az emberkinzason,na meg hogy kutya is lenne
ezen ugy latszik nem tudsz tul lepni
mar banom hogy felmertem tenni egy ilyen kerdest
emberkinzo anyanak lettem beallitva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!