Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 napos utazas 5 honapos...

3 napos utazas 5 honapos babaval, ti bemernetek vallalni?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elunk, es nyaron szeretnenk haza menni, de kocsival mennenk, ami viszont 2 nap lenne.

Repcsivel igen maceras lenne, babakocsi, borondok stb...

Na meg van egy kiskutyank is, es o is jonne velunk, de ot viszont repcsin szinten maceras vinni, plusz a csomagok melle.

Mennyire viselne meg a picit az utazas??

Ti elmernetek indulni?

2012. máj. 26. 17:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A 2 napos úton úgy érted,hogy 48 óra vagy 2 nappal végig vezetés,mert akkkor tök egyszerűen éjszaka menjetek,ne nappal,és akkor végig alussza a baba.mi 12 órát mentünk éjszaka autóval,7 hónapos volt a fiam és végig aludta.semmi baj nem volt,nekem volt már nagyon alagem,de nem álltunk meg,mert azt akartuk,h a fiam aludjon végig és sikerült is.én biztos mennék.
2012. máj. 27. 12:36
 12/26 anonim ***** válasza:
nekünk mondjuk 0-18as ülésünk volt,ami kényelmesebb sokkal,mint a hordozó ebben kényelmesen aludta végig az éjszakát,hordozóban biztos kényelmetlen lett volna szegénynek.(hordival nem is mentem volna)
2012. máj. 27. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én akkor is emberkínzásnak tartom ezt a gyerekre nézve. Repülőtérről el lehet menni taxival a vasútig, bőröndöt felpakoljátok, azt a vonat elviszi.

A 18 órás hajóútra ugyan úgy fel kell pakolni a bőröndöket.

A kutyának is rémálom lenne, higgyétek el.

Ha van más megoldás, én biztosan a repülőt választanám.

2012. máj. 27. 13:29
 14/26 A kérdező kommentje:

igen, ahogy az egyik valaszolo is irta 48 ora az egesz ebbol 18 hajout

na de a hajouton nem kell a borondoket cipelni sehova, az a kocsiban marad, a kutya is egy neki kialakitott helyen lesz, tehat nem bezarva

de a repterrol ok, hogy taxi visz a vonatallomasra, de a 4 ora vonatozast hogy oldom meg ha a gyerek ehes lesz, mivel tapszeres, elore nem keszithetek annyi kajat, de a kocsival meg mindig van megoldas hogy megallunk

egyebkent mi is ugy terveztuk hogy ejjel vezetunk, nappal pedig tobbszor megallunk

na de meg csak tervezes alatt van, meg lehet hogy a repulo marad (hisz valjuk be, sokkal gyorsabb es kenyelmesebb)

2012. máj. 27. 15:04
 15/26 anonim ***** válasza:

Termoszba viszel neki meleg vizet, majd összerázod a tápszerrel. Én mindig így szoktam, amikor kirándulunk. Tényleg nem győzködni akarlak, de szerintem nagyon meg fogjátok bánni a kocsit. Nem beszélve a kisgyerek napirendjéről, ami teljesen fel fog borulni így.

Még mindig úgy érzem, hogy a kutyus egy picit előrébb van a gyereknél...

2012. máj. 27. 16:42
 16/26 A kérdező kommentje:

igazad van, de leszogeznem hogy nem fontosabb a kutya!!!!!!!!!!!!!!!

egyszeruen csak azt szeretnenk ami mindenkinek a legjobb, es nalunk a kutya ugyanolyan csaladtag

tudom ez sokaknak szurja a szemet, de nem erdekel

amit irsz abban viszont teljesen igazad van, es kivitelezesben is sokkal egyszerubb es jobb

egyebkent lehet hogy marad a repcsi, csak az auto is egy otlet

2012. máj. 27. 16:46
 17/26 A kérdező kommentje:
ja azt meg hozzateszem hogy maga a kocsival valo haza utazas nem csak a kutya miatt lenne, egyebkent is kenyelmesebbnek tartjuk mintha repulon cipelnenk
2012. máj. 27. 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Te kenyelmesebbnek, jobbnak tartod, aki meg Az ellenkezojet mondja, annak is magyarazkodsz, miert. Te szerintem meg akarod magad gyozni, hogy ez igy Jo.
2012. máj. 27. 18:55
 19/26 anonim ***** válasza:
A kutya családtag ahogy a gyereket sem hagyja otthon az ember mert kényelmesebb úgy a kutyát sem. És az csak jó ha egy pici ember így nő fel.
2012. máj. 27. 21:33
 20/26 A kérdező kommentje:

18-as valaszolonak, csak annyit reagalnek a valaszara hogy olvassa vissza amiket irtam, es senkinek nem magyarazkodom, es nem kenyelmesebb nekem,

ja es ha elolvastad volna ertelmesen hogy miket irtam, akkor nem mondanad ezeket,

szimplan vazoltam hogy melyik miert es miert nem, es hogy meg otlet az egesz

na de leragadtunk az emberkinzason,na meg hogy kutya is lenne

ezen ugy latszik nem tudsz tul lepni

mar banom hogy felmertem tenni egy ilyen kerdest

emberkinzo anyanak lettem beallitva

2012. máj. 28. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!