Volt akinek 35 hetesen már 3 kilonak becsülték a babát és tényleg akkora volt mert nagyon nagy lett a végén? Hogy sikerült megszülni?
36 hetesen becsülték 3 kilónak, 4400 lett, de második baba. Könnyen, gyorsan simán meglett, legjobb szülésem volt.
Viszont ezek a becslések nem mindig reálisak sokszor csak a fejméretből következtetnek.
Az első babámat 38 hetesen 3800 nak mondták és hogy 4 kiló körül vagy felett lesz a 40.hétre.
Ahhoz képest 3300 gramm volt.
Nekem kicsit hamarabb jött a bébi, a 36.-ok hétre. Szóval 35 hetesen kb 3 kiló lehetett mert 3150grammal született. Első fájástól számítva 10 perc, első tolótól számítva 3 perc alatt lett meg. Első baba. Pont NST-re mentem amikor azt mondták SEHOVA, jön a baba. :)
Ismerősömnek azt mondták óriási lesz a baba, 4-4,5kg. Ahhoz képest 2900grammal született a kicsi. Szerintem erre a saccolásra nem lehet adni. :)
Nekem 33hetesen becsülték 3kg-nak a kislányomat,40.ik hétre született 3900gr-al és 48cm-el császárral,téraránytalanság miatt :( Este 7-kor elfolyt a magzatvíz,jöttek is fájások mivel már a 34ik héttől tágultam azzal nem is volt gond,teljesen eltűnt a méhszájam hajnal 3-kor kezdtem el nyomni reggel 8.ig de nem sikerült kitolnom sajnos nagy volt ő is meg a haja is.:)
Aztán 8:17kor megszületett császárral.
Egészséges gyönyörű baba és már 6 hónapos.:)
36. héten Uh-on 3100 körülre mondták, 37.héten született 3860-g-al.
Császár volt, elfolyt a magzatvíz, nem volt fájás, oxitocinnal sem, így irány a műtő.
35 hetesen 3180gr becsülték.
39-ik héten született 3970gr, 57cm-vel.
Természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül.
Hozzáteszem én 168cm és 52kg vagyok.
Alkati kérdés szerintem ki mennyire tágul stb.. én nagyon be voltam sz...va, hogy fogom megszülni, de annyira simán ment minden, magam sem gondoltam volna, szerencsés vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!