Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babások! Nálatok hogyan...

Babások! Nálatok hogyan zajlanak a mindennapok? Onnantól, hogy apa hazajön a munkából és belép az ajtón.

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13-14 körül Apa belép, a fiunk ilyenkor általában már alszik.

Mire Apa hazaér kész a kávéja, megisszuk, megbeszéljük mi újság, aztán mi is eldőlünk, míg a kicsi fel nem ébred, aztán vagy alszunk vagy nem ;)

Délután ébredés, közös uzsonna és közös csavargás.

Vagy csak a közelbe, játszótér ilyesmi, esetleg messzebb.. Kopaszi gát, Margit-sziget... fagyizás, biciklizés.

Haza érve közös vacsi, aztán Apának szabad este, ő 7-től leül a géphez. Én fürdetek, kakaót csinálok, míg én is fürdök fiam mesét néz, Apa is fürdik, aztán fiunk ágyikóba, vagy kéri, hogy olvassak vagy nem, változó és az is, hogy ki olvas. Apa is szokott.

Gyerkőc fél 9-kor ágyban és akkor jövök én és megnézem a Barátok Köztet, ha közben fiam megébred vagy kihív, akkor Apa megy, én filmet nézek. :)

Közben Apa is betéved az ágyba este 9 körül.

2012. máj. 26. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Apa hazaér 17:00-17:30 között minden hétköznap, kivéve szerda mert zenél és akkor próbálnak, olyankor este 10 körül ér haza.

Szóval hazaér, letusol, én kirakom a vacsit, kislányunkat beteszem az etetőszékbe, megvacsizunk, megbeszéljük a napot, közben ha a kicsi is éhes akkor őt is megetetem, aztán átmegyünk a nappaliba és játszunk a lányunkkal. Ha szép idő van , akkor van hogy elmegyünk sétálni vagy le a kertbe. De elég uncsi helyen lakunk szóval nem sokfelé lehet elmenni, régen mi is Bp-n laktunk akkor jobb volt, minden nap másfelé mentünk sétálni :-) 7-8 között a picinek odaadom a vacsit, utána levetkőztetem, addig a párom megengedi a fürdővizet, utána megfürdeti a babát és letesszük aludni. Utána mi tv-zünk , netezünk vagy szex...Kicsit uncsi, most hogy így összeszedtem!

2012. máj. 26. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!