Mit gondolsz ilyenkor? Szokott előfordulni veled?
Persze és nekem nagyon jól esik :)
Amikor terhes voltam, akkor is előfordult, hogy flörtöltek velem a pasik, na az már tényleg durva! :)
Engem most azért néznek meg, mert már bálna vagyok a pocakommal. Tutira azt gondolják, hogy fiú lesz ill. hogy mindjárt szülni fogok (csúcsos a hasam és lent van). :)
De komolyra fordítva, én se nagyon tapasztaltam ilyesmit; mondjuk sose voltam se szép, se csinos. Persze néha jobb napjaimon én is észrevettem hasonlót, de ahhoz nagyon jó passzban kell lennem. :)
Kérdező, szerintem nem baj, ha zavarban vagy, ez természetes. Ha csinos vagy és azért néznek, akkor legyél rá büszke. Ha meg azért vagy zavarban, mert a babakocsi mellett is megnéznek, arra is legyél büszke. Lehet, hogy csak a párodra irigyek. ;)
Nem minden férfinak tabu látvány egy pocakos vagy kisbabás anyuka - és igen, elvégre ettől még nők is maradtunk azért. Húzd ki magad és mosolyogj, hogy nekik is legyen egy jó napjuk. :)
Igen, már nincs sok hátra. De attól még bálna vagyok. :D
Második, már van egy lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!