Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolsz ilyenkor? Szokott...

Mit gondolsz ilyenkor? Szokott előfordulni veled?

Figyelt kérdés
Ha sétálok babakocsival és megnéznek a pasik. Vagy megjegyzést is tesznek, (hogy pl. ma is, milyen szép a baba, mint az anyukája). Kicsit zavarban vagyok ilyenkor, mégiscsak anya vagyok és feleség.
2012. máj. 25. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fura mód engem nem nagyon szoktak megnézni amikor babával vagyok. Bezzeg ugyanazok az emberek utánamfordulnak amikor egyedül sétálok. Ki érti ezt?
2012. máj. 26. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztalom, mint az utolsó. Ha a gyerekekkel vagyok, akkor rám se néznek a fiatal pasik. Ha nem, akkor azért előfordul, és jólesik.:)
2012. máj. 26. 08:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Persze és nekem nagyon jól esik :)

Amikor terhes voltam, akkor is előfordult, hogy flörtöltek velem a pasik, na az már tényleg durva! :)

2012. máj. 26. 08:30
 14/18 xStefix ***** válasza:

Engem most azért néznek meg, mert már bálna vagyok a pocakommal. Tutira azt gondolják, hogy fiú lesz ill. hogy mindjárt szülni fogok (csúcsos a hasam és lent van). :)

De komolyra fordítva, én se nagyon tapasztaltam ilyesmit; mondjuk sose voltam se szép, se csinos. Persze néha jobb napjaimon én is észrevettem hasonlót, de ahhoz nagyon jó passzban kell lennem. :)

Kérdező, szerintem nem baj, ha zavarban vagy, ez természetes. Ha csinos vagy és azért néznek, akkor legyél rá büszke. Ha meg azért vagy zavarban, mert a babakocsi mellett is megnéznek, arra is legyél büszke. Lehet, hogy csak a párodra irigyek. ;)

Nem minden férfinak tabu látvány egy pocakos vagy kisbabás anyuka - és igen, elvégre ettől még nők is maradtunk azért. Húzd ki magad és mosolyogj, hogy nekik is legyen egy jó napjuk. :)

2012. máj. 26. 11:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Engem soha nem hozott zavarba, ha bókoltak nekem, sőt olyankor flörtöltem is. A férjemnek is el szoktam mesélni, és azt mondja, hogy jól teszem, ha "pasizok". (Ő úgysem szokott bókolni.)
2012. máj. 26. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Stefix, dehát nemsokára szülsz, nem? :) Bocsi az offért
2012. máj. 26. 12:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen csinos anyukák vannak itt. Stefi, gratulálok. Első baba?
2012. máj. 26. 13:45
 18/18 xStefix ***** válasza:

Igen, már nincs sok hátra. De attól még bálna vagyok. :D

Második, már van egy lányom.

2012. máj. 26. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!