Amikor azt hallod hogy szép NAGY babája született valakinek akkor mekkorára gondolsz?
Én is így gondolom, hogy ha így kiemelik hogy nagy baba akkor az 3300-3500 grammosra semmiképp se gondolnék...
meg nem is értem hogy ez miért van, a NAGY BABA az értékesebb? Vagy hogy??
Hát kinek mi a nagy baba,szerintem azok az anyukák akik így írnak csak örülnek,hogy nem 3 kiló alatti kisbékájuk van.
Mindenki a sajátját látja tökéletesnek,és büszke akar lenni arra,hogy "szép nagy babának" adott életet.
Az enyémet jó súlyunak neveztem mindig,mert hozzám képest jó súlyal született 3880 grammal és 51 cm,inkább olyan jó tömzsinek tünt,tokája volt neki és naaagy kövér kerek arca:D
Mindenesetre a te példáddal éljek a 3500 és 55 cm es baba egyáltalán nem tűnik nagynak optikailag se mert a hossza elveszi a súlyát,ha érted mit mondok.
9. vagyok, kiegészítés:
3-3.5 között átlagos
2.5-3 alatt picike
2.5 alatt nagyon pici
3.5-4 között "szép nagy"
4-4.5 nagy
4.5 fölött öööö óriás
tehát a "szép nagy" alatt, nagy, de azért mégis formás, nem kirívóan nagy babára gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!