Amikor azt hallod hogy szép NAGY babája született valakinek akkor mekkorára gondolsz?
Figyelt kérdés
Itt is sokszor olvasom hogy várhatóan nagy lesz a baba 3800 körüli meg hogy szép nagy babám lett 3500 és 55 cm stb. Az szép nagy?? Számomra a nagy baba 4 kiló felett kezdődik, vagy ilyenkor mihez értik hogy nagy a baba? Anyukához képest? Vagy a pici 2800 grammoshoz képest? Dehát nem az az átlagos...2012. márc. 6. 12:53
21/22 anonim válasza:
Az én kislányom 3900gr-al született császárral téraránytalanság miatt mindenki azt mondta jó nagy baba pedig csak 48cm volt olyan kis aranyos fogd meg baba de én nem láttam nagynak inkább a szobatársamét kicsinek mert csak 2450gr-al született.:)))
22/22 anonim válasza:
Szerintem is a 4kg felettiek a nagy babák.
Amikor szültem, és mindenki tologatta a babáját, figyelgettem az adatokat, és a babák többsége 3500-4000gramm között volt. Szóval egy 3600grammos baba egyátalán nem nagynak, inkább átlagosnak számít szerintem.
Az én picim 2600gramm volt, na ő viszont nagyon pici volt. El sem tudom képzelni az olyan kisbabákat, akik 1-2kg-mal születnek.
Másik fiam 3050gramm volt- ő is elég pirinyó volt a szobatársam 4300grammos babája mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!