Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Strandoláshoz mivel kell...

Strandoláshoz mivel kell felszerelkezni egy 1 éves babával?

Figyelt kérdés

Most kettő olyan dolog is megütötte a szemem, ami eszembe nem jutott volna soha.

Nem elég egy tubus naptej, 1 labda + 1 vékony sapka?

Túl egyszerű vagyok?

Ötletek a strandoláshoz?

2012. máj. 24. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán egy kis csónak féle v úszógumi. Ennyi elég egy évesnek.
2012. máj. 24. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Enni és innivaló, úszópelus 2-3 db ha belekakilna, naptej, sapi a fejére, törölköző neki, valamilyen papucs vagy szanda ha betonon sétálna vagy a fűben, játékok (nálunk kedvenc volt egy kislabda, felfújható csónak, homokozó szett, ezzel játszott mindig a legtöbbet, állt egy vödörből és egy lapátból).
2012. máj. 25. 00:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Megnyugodtam.

A kaja és a pelenka evidens :).

2012. máj. 25. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Kültéri strandoláshoz mi mindig viszünk strandsátrat, polifoam-ot is, mert nagyon praktikus, ha egész nap ott vagyunk, és a baba elálmosodik.
2012. máj. 25. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Enni+innivaló, naptej, fürdőponcsó, úszópelus, egy pléd, amire le lehet tanyázni az árnyékban, vagy ahogy említették, kis sátor. Póló, sapka/kalap. Popsitörlő minden esetre.:)

Játék: labda, felfújhatós cuccok, akármi amit szeret.

2012. máj. 25. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és strandszandál:)
2012. máj. 25. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Háát ez az! Sátor, strandszandál, úszópelus, matrac...blabla - ezeket én mind kihagytam volna.

Apropó! Úszópelusra úszónadrág??

Itt van nem messze tőlünk a strand - gondoltam délutánonként majd odajárunk heti 2-3 alkalommal babakocsival. Babakocsival persze.... Ezekhez már lassan teherautó kell :(

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!