Szeretnék sminkből felszerelkezni, mit vegyek a DM-be?
Figyelt kérdés
6ezer forintból mit kéne vegyek? 16 éves vagyok,és most fogom elkezdeni a sminkelést. Eddig csak szempillaspirált használtam.
Amit szeretnék:
Alapozó
Szájfény
Szemhéjpor
Szempillaspirál
Milyen fajtát ajánlotok ? konkrét neveket kérek amit a dm-be meg lehet kapni (Esetleg Douglas)
Előre is köszi. (Valami olyan alapozót szeretnék,ami hidratál,mert nincs pattanásom,csak a piros részeket akarom egyenlíteni h 1 színű legyen a bőröm)
2011. márc. 8. 14:46
1/6 anonim válasza:
Én DM helyett Rossmannba mennék, mert ott vannak ESSENCE termékek, amik ár-érték arányban nagyon jók! Abból a 6000 Ft-ból sokkal több dolgot meg tudsz venni, mint a márkásabb, drága termékekből. Alapozó v. púder, spirál szerintem alap, de a "legalapabb", hogy a smink alatt is ápold a bőröd, ami egy jó arckrémnél kezdődik. Ez persze nem feltétlenül Essence, valami fiatal bőrre való hidratáló arckrém lenne jó. És persze a sminklemosó is legyen benne.
2/6 anonim válasza:
Alapozón kivül az essence termékeket ajánlom,kezdésnek meg pláne tökéletes a legdrágább termékük 1000 forint. Alapozót nem tudok ajánlani,mert Estée Laudert használok az pedig nem 1-2 ezer. Bocsi. Rossmannba menj.
19/L
3/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :) és az essence-kből mit vegyek ami jó?
2011. márc. 8. 15:28
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel: Essence. Sokáig én is azt hittem, hogy mivel olcsó, biztos gagyi, de nem. (:
5/6 anonim válasza:
Essence-ből a szemhéjpúderek nagyon jók, meg a spirálok (pl BlackMania), és a pirosító is. Arckrémet és alapozót valami márkásabbat választanék, de a többire nagyon jó alternatívákat találsz Essence-ben.
6/6 anonim válasza:
Alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál. Kezdetnek bőven elég ennyi, aztán később majd bővítheted szemhéjpúderekkel, szájfénnyel, tussal stb :) de ajánlom az Essence termékeit, jó árban vannak és a minőségük is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!