Szerintetek 26 fok még jó idő a strandoláshoz?
Figyelt kérdés
Megyek nemsokára egy táborba (másfél hét múlva) a Balatonra. A víz elvileg egészen jó, és addig még pár fokot melegethet is. Néha ránézek az előrejelzésekre, és nem mondanak olyan nagy hőséget addigra. De attól még jó idő lesz strandoláshoz?2010. júl. 4. 12:53
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan előrejelzés, amely biztosan megmondaná, hány fok lesz másfél hét múlva, de a 26 °C szerintem bőven elég.
3/8 anonim válasza:
Nekem a strand idő 30 foktól kezdődik. XD
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy jó 26° is:)) De simán lehet, hogy 30° is lesz addigre, csak ne essen.:)) Majd szorítunk neked.
5/8 anonim válasza:
Mi múlt héten voltunk, pont a hideg időben 6 napot a Balcsin az osztállyal. Nem volt több 24 foknál, és a víz is hideg volt. De jól éreztük magunkat.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék jó időt, mert tavaly még 20 fok sem volt, és idén mehetek utoljára :( Tényleg nagyon szorítsatok hogy strandidő legyen.
2010. júl. 4. 13:46
7/8 anonim válasza:
Ha süt a nap és a szél se fúj (ami Balcsiparton ritka :D) akkor jó ... de a napsütés a lényeg!
8/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy te mit érzel hidegnek, ezt a neten senki nem tudja neked megmondani ;) én pl. 25 fokban ujjatlan és hosszúujjú ruhában egyaránt jól érzem magam, ez alapján szoktam hőmérsékletet saccolni, egész hatékonyan. Szóval nekem a 26 fok max úgy strandidő, hogy "jóóvan most van itt a víz kicsit kocog a fogam de együtt pancsolunk és végülis ez jó buli"... de az északi országokban már 15 fokban spagettipánttal rohangál mindenki, ők azt érzik melegnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!