Hogyan vesz le a lábatokról a kisgyereketek, ha valami rosszfát tesz a tűzre. és ti megdorgáljátok, vagy csak a hangsúlyból érzik, hogy nem jó, amit csinálnak?
Van egy 1 éves lányom és én teljesen elolvadok tőle ilyenkor,mert olyan édes ,ahogy teljesen "hülyérevesz" :)))!
Ha rászólok,hogy nana,mit csinálsz!!!
Ő hozzámfordul,széles mosollyal az arcán ,azt mondja nekem ,hogy :
-sziiaa :)))
és elkezd csücsöriteni ,mintha puszikat akarna adni és cuppog hozzá :DDD
ezen a ponton gyakorlatilag már megvagyok vásárolva :DDD
és ezt minden alkalommal eljátsza,ha szólok neki valamiért:)
Meg kell zabálni:)
Kiváncsi vagyok mennyire kreativak és huncutok a gyerekek ilyenkor??:)
Lányom tegnap kipakolta az összes személyes iratomat a táskámból. Rászóltam, hogy ejnye mit csinálsz? Mire egyből odajött hozzám és két kis kezével elkezdte simogatni (vagyis nagyon dörzsölni) az arcom, majd megpuszilta a térdem, és kb. úgy nézett rám, mint a Shrekből a cica, hatalmas nagy és ártatlan szemekkel.
Hát majdnem elnevettem magam, de visszafogtam magam és elmagyaráztam neki, hogy nem szabad kipakolni a személyes iratokat. De közben a lelkemet is melengette az a sok simogatás, amit tulajdonképpen bocsánatkérésként kaptam.
Másfél éves a lányom. Imádom, és tényleg nagyon kis okosak és huncutok a gyerkőcök.
Az enyémnek késztáárháza van ilyen esetekre..bár nagyon ritka mikor sikerül "megvásárolnia"sztem ezért is probálkozik annyi mindennel..
pl: rámnéz mosolyog és megsimogatja az arcom és mondja hogy mmmmmmmm
vagy lesüti a fejét és félszemmel kacsingat felfelé hogy kilesse mi ahelyzet any még mérges
vagy rámnéz és elkezd mosolyogva "kacsingatni" ezt ugy képzeld elhogy mindkét szemétlecsukja kb 3mp-re ugy tartja és kiynitja majd ezt ismételgeti..de olyan cuki hogy ezena ponton szoktam hátat forditva neki röhögni mert nem birom..de figyelek rá hogy ne legyek feltűnö..
a cuppogás is jellemző hirtelen nagyon pusziszkodhatnékja támad
de az is hogy odajön két kézzel megfogja azarcom ésmondja hogy mammmaaaa(külföldön élünk igy hiv engem nem anyának)
Kisfiam van(19 hos).Amikor az udvaron vagyunk,es O olyan dolgokhoz nyulna,amik tilosak neki,akkor ramnez,integet,es azt mondja : "anya pa-pa",a tekintetembol leolvassa,hogy azt neki nem szabad,es persze tudja is,de ezt minden alkalommal eljatsza :)...nagyon edes,en is nevetek rajta :).
A masik,amikor pl.a teraszt takaritom,es mar majdnem a vegere ertem,akkor o hoz egy kisveder homokot,es odaszorja nekem!!! :O,hajam egnek all,1000x mondtam neki,hogy nem szabad,es igazabol probal o egyensulyozni,hogy ki ne boruljon,de csak sikerul neki:D,na es ilyenkor jon az,hogy "anya vibi"felig sirasra gorbulo szajjal...na ilyenkor jon hogy megzabaljam.Ha valamit kiborit,az "vibi",de ahogy mondja...,a "v"betut ugy ejti,mint az angolok :))))))).
Es a legjobb:amikor kicsit felemelem a hang
...hoppa,veletlenul elkuldtem...
Na szoval,amikor kicsit felemelem a hangomat vele(nem orditok,jelzem)csak hangosabb vagyok,akkor azonnal szalad hozzam,es huz,hogy hajoljak le,es adjak puszit,es kozben simogat.
Edes kis rosszasag :D
14.26-ra
igen ez a legnehezebb ,mert én is tartom magam,hogy érezze ez komoly....:DDD de alig birom megállni,h ne röhögjek...aztán utána szoktam elfordulni...és pukkadozom magamban:)))
A te gyerkőcöd is egy huncutság :DDD milyen édes lehet,ahogy kacsintgat :DDD
Az én lányom pár napja tanulta a kacsintgatást de úgy,h néha azt hiszem fennakad a szeme...
Bár még nem vetette be "ellenem"..de amilyen rafinált,hamarosan megteszi biztos..:D
:DDD komolyan... könnyesre röhögtem magam ,elképzelem Őket
,ahogy leírtátok...az ember neveljen igy gyereket:)))
Lányom ilyenkor felemeli a mutatóujját a magasba, majd a szája elé teszi lassan és azt mondja cccssss (csitt). Körülnéz utána és ott hagyja a "tett helyszínét".
Mint aki ott sem volt, és nem tehet semmiről. :)
Rafinált csaj. 20 hónapos.
Pontosan tudja mi a rossz, de azt is tudja, hogy kell eltusolni. :)
Őrület! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!