Miben van babátok/kisgyereketek a bölcsiben? Jövő héten kezdünk és nem tudom milyen ruhákat vigyek be neki.14 hós.
Igen, köszönöm ezt én is tudom... :)
Arra gondoltam, hogy miben vannak? Valaki divatoztatja ott is a babát, vagy csak kényelmesen szabadidőben vannak, vagy farmerban... tudom hülye kérdés, de még sosem voltam bölcsiben, hogy lássam, miben vannak a gyerekek.
Ha ez ennyire fontos Neked, akkor menj be a bölcsitekbe és nézd meg, jobb ötletem nincs. :o)
Vegyes, hogy ki milyen ruhában van.
Az én lányom már elmúlt 2 éves, tehát body nincs, mert szobatiszta.
Alsó trikó, bugyi, harisnya, hosszú ujjú póló és vagy ruhácska, vagy szoknya. Előttem már írták, hogy ez miért praktikus. Így a harisnya maradhat az overál alá, ha kimennek, kevesebb az öltözködés.
Amúgy a kisasszony maga választja ki minden előző este, hogy másnap mit akar felvenni. Néha olyan, mint egy madárijesztő, máskor meg csini...
A bölcsikben általában elég meleg van, 23-24 fok. Nálunk nem divatoznak, inkább praktikusan öltöztetik a gyerekeket.
Aki még nem szobatiszta: hosszú ujjú body+hosszúnadrág (pamut leggings vagy melegtőnaci szerű, de ne legyen vastag). Plusz póló nem kell rá, mert meleg van.
Aki már szobatiszta: pamutpóló + nadrág, lányok: blúz vagy póló+ harisnya, szoknya (a lányok többsége szoknyában volt, ez engem meglepett). Izzadósabb, nagyobb fiúk rövid ujjú pólóban vannak most is.
Nálunk is mindenből kell min. 1, de inkább 2 váltás.
Overált nem kell vinni bentre (ha az udvaron vannak napközben), mert azt adnak nekik a bölcsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!