Vennétek-e 3 ajtós autót, ha kisgyereketek/babátok is van?
nekünk 3 ajtós és 5 ajtós autónk is van.
nem értem ezt a ki-be pakolászós dolgot, miért kell mindig kivenni? mi 2 ülést vettünk illetve kaptunk, egyik az egyik autóban van, másik a másikban.
Ha a hordozót akarod bekötni hátra akkor ki-be kell tenni, vagy neked kell hátra másznod beemelni a gyereket, ez macerásnak tűnik nekem. Ha nagyobb, akkor nyilván már előre néz és akkor csak beteszed vagy később bemászik.
Nem beszéllek le a 3 ajtósról bár én a kényelem miatt (nagyobb, jobban pakolható, stb) mindenképpen 5 ajtóst vennék, így is tettem, mindkettő autónk 5 ajtós.
első vagyok, így már értem csak mivel kisgyereket kérdeztél azt hittem nagyobb a babád.
nekünk olyan autónk van aminek nagy az első ajtaja, így szinte mint ha 5 ajtós lenne annyi a hely a beszállásra hátul. de én fiam már beül a gyerekülésbe, nem is ülök hátra vele, csak bekapcsolni nyúlok hátra
1,5 éves lányom van, és 3 ajtós autóm. Amit most fogok lecserélni pont ezért. pedig nagyon szeretem az autót, de nagy macera mindig bemászni hátra úgy bekötni, kiszedni. Már stabilan jár, fut, de a gyerekülésbe nem tud belemászni, hiszen elég magason van, (ekkor babának valónak még van egy jó magas talpa is.) még 1-1,5 évig biztos nem mászik bele. Szóval inkább 5 ajtósat vegyél.
Megkérdezhetem milyet nézel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!