Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hányhat? 16 hónapos...

Miért hányhat? 16 hónapos fiam lassan egy hónapja minden héten egyszer legalább kihányja az előtte elfogyasztott ételét,

Figyelt kérdés
, nincs utána semmi baja jó kedvű marad, csak nem tudom hogy ez mitől lehet, lehet hogy nem éhes és mégis megeszi, nem erőltettem az evést amúgy is egyedül eszik már nem kell etetni, Van valakinek hasonló tapasztalata?
2012. máj. 24. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm kisfia volt úgy, hogy havonta 1-2 alkalommal hányt (csak úgy) és néha a hasa is ment. Később kiderült hogy tejérzékeny. Persze ez nem biztos, hogy nálatok is így van, csak egy lehetőség. Refluxtól is lehet, én mindenképp kivizsgáltatnám! (Gasztroenterológia)
2012. máj. 24. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt és elvittük minden féle dokihoz minden eredménye jó lett senki nem tudta megmondani az okot.Viszont azt biztosra mondhatom, hogy nálunk ezek akkor fordulnak elő ha jön a foga utána semmi.Most 18 hónapos a kisfiam.
2012. máj. 24. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Orvos mit mond? Szerintem is valami allergia lehet.
2012. máj. 24. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
az én fiam 11 hós, nálunk is néha előfordul a doki mondta ha más panasz nincs és nagyon ritka lehet fogzás miatt is ..és igen amikor hányt utána 1-2 napon belül kint volt a fog..
2012. máj. 24. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)

Egy hónap alatt 6 foga jött ki most is kettő már icipicit kint van, szóval egyhuzamban fogzik már 16 fogunk van:)

Természetesen beszélek a dokival is nagyon szépen köszönőm

2012. máj. 24. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!