3 hós babám sokkal kevesebbet eszik, mint amit elvileg kellene neki és 10 perc alatt végez: de gyönyörűen hízik. Akkor nem kell aggódni az elfogyasztott mennyiség miatt?
3600g született, és 6320g 3 hónaposan.
Nincs gond a súlyával.
Nagyjából ÁTLAGOSAN 100g körül eszik 3 óránként, éjszaka 4-5 óránkánt kel.
Köszönöm a válaszokat.
Igen,normális esetben én is kapásból vágnám a választ erre a kérdésre, ha nem az én gyerekemről lenne szó és ha nem piszkálna mindenki azzal,hogy pótoljak egy kis tápszerrel, hátha elfogadja,hoyg meglegyen az elvárt mennyiség...
Hát nem igazán akarok pótolni.
Ezért a kérdés.
Nálunk is pontosan ez a helyzet. Napi 5-600 grammot eszik, de inkább 500 körülit. Most 14 hetes, és már hízott 2,8 kg-t(6,4kg). Hetente 150-250 gramm között hízik.
Próbáltam lefejt tejből pótolni neki, nem kell. Van hogy csak 60at eszik és akkor sem kell pótlás...és még simán kifejek 100at utána.
A doktornéni szerint neki ennyi is elég...már kezdek én is belenyugodni, de nem értem mitől hízik ilyen szépen?! Lehet, hogy fotoszintetizál :)
Bosszant mikor a tapasztalt anyukák nagymamák jönnek ezzel "az adj tápszert a gereknek mert nem elég a tejed" című fejezettel.Mennyit hízzon az a gyerek?3 hónaposan majdnem megduplázta a súlyát miért kellene pótolni???????
Ne aggódj és ne engedj a nyomásnak hogy pótold a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!