Megjött, és a kicsi kihányja a tejem. Mit csináljak? 3hónapos
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 14:10
1/4 anonim válasza:
Csak anyatejes volt?Sok baba nem fogadja el ilyenkor a tejet sajnos.Próbálj addig tápszert adni neki,de pohárból mert ha ismét megissza a tejcit nem fogja elfogadni a cicidet!
2/4 anonim válasza:
Nekem is mindkét fiamnál már szülés után 3 hónappal megjött, nekünk semmi problémánk nem volt ezzel, szerencsére szoptak ugyanúgy tovább, viszont azt tudom, hogy ilyenkor kicsit más az anyatej íze, sok baba néha el sem fogadja a tejet ilyenkor, szerintem ha elmúlik a menzeszed akkor nem lesz semmi gond.Ha van fagyasztott tejed akkor itasd most azzal.
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs raktáron:(
Eddig csak szopizott a kicsi, rágódik a mellemen, de amit szív le sem nyeli:(
Érdekes a nagynak az sem volt gond, hogy terhes vagyok:)
Tápit hol milyet lehet ilyenkor adni venni? Ma csak egyszer evett rendesen.
2011. ápr. 16. 15:19
4/4 anonim válasza:
Menj be egy ügyeletes gyógyszertárba,mond el ,hogy mi a helyzet adni fognak tápszert!Drágább lesz mintha receptre vennéd de ez most nem számít!És tényleg pohárból itasd addig illetve mindíg próbálkozz cicire tenni és természetesen addig fejjél nehogy elapadjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!