Felháborító? Veletek történt már valami ehhez hasonló eset?
Aki ma 11:07-kor írt annak üzenem hogy nem kell szítani itt is a vitát! Tegnap este jól esett ki írni magamból a dolgot! Te meg egyből elkezdesz belekötni kötő szavakba! Mi van itt kérem szépen! Nem veszed észre hogy itt mindenki leírja egy sztoriját te meg belekötsz egy "csak" szóba! Kérlek szépen válaszolván a kérdésedre hogy ők már nem is emberek?? De, éppen ez az hogy ők csak az igazán emberek mert megélnek sajnos a semmiből (egyébként nemtom de én mindig adok nekik az uton kaját vagy pénzt) Isten lehet így hálálta meg! Egyébként drága kommentelő írhattam volna azt is hogy CSAK egy néni, vagy CSAK egy fiú...... Nem érted amit írtad...... itt azon van a hangsúly hogy egy és nem azon hogy CSAK! Vááááá kérlek nekem te többet ne írj... kivagyok most nélküled is!
Szóval! Fuhhh kifújom magam! Köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot... Jobban vagyok/vagyunk! Mondjuk kicsim egy hónapos kora óta végig alussza az éjszakát az ő kis különszobájába de tegnap éjjel rengetegszer felsírt gondolom a sokk :'( Soha nem történt még ilyen de velünk aludt.... lehet marad is...! Itt inkább a lelkünk sérült nem a testünk!
Bár az kicsit szúrja a szememet, hogy ennyire kiakaszt, hogy "csak" egy hajléktalan ment oda. Miért ők már nem is emberek???
Ezt írtad ugye?? Akkor mit magyarázkodsz? Nem személyes támadásnak kell ezt nevezni hanem piszkálódásnak! E nélkül a mondat nélkül szépen megköszöntem volna a te kommentedet is mert jól esett volna ahogy a többieké is, de neeeem neked ezt oda kellet szúrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!