Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felháborító? Veletek történt...

Felháborító? Veletek történt már valami ehhez hasonló eset?

Figyelt kérdés
Képzeljétek, ma felborultunk a 10 hónapos kislányommal bicajjal a zebránál.... Nekünk jöttek :( Tudom ez nem egy fórum de még mindig sírok :'( És ami felháborító most így vissza gondolva az az hogy miközben boncoltam ki a gyerekülésből az ordító gyereket remegve sírva egyetlenegy csöves jött oda segíteni...... Engem ez a tény letaglózott.... Megállt mindenki bambulni de senki nem állított fel onnan minket csak ez a hajléktalan bácsi :( Rögtön mondta hogy itt van egy percre gyerekorvosi rendelő, jött velünk bekopogott.... szóval nagyon segítőkész volt....! Szerencsére lányomnak semmi baja az ottani doktornő nagyon alaposan megvizsgálta...! Én össze vissza törtem magam :( de ez a legkevésbé érdekelt akkor! De még mindig ezen gondolkozok EGYETLEN EGY HAJLÉKTALAN..... milyen világ ez???
2012. máj. 23. 21:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Szia kedves Kérdező! Sajnálom, ami történt! Örülök, hogy nem lett komoly baj! Nekem már 2 balesetem volt a fiammal. Egyszer 9hós korában ránktolatott egy furgon. A járdán megálltam megitatni a fiam a babakocsiban, egyzer csak oldalba dobott egy furgon. Képzelheted, hogy meglepődtem. A babakocsira félig ráhajtott, az volt a szerencse, hogy pont befért a furgon alá a karfa, így nem borult fel a kocsi. A pasi kiszállt a furgonból, megkérdezte jól vagyunk-e. nem voltam vele kedves, úgyhogy elhajtott. Nem kérdezte meg, hogy segítsen-e hazamenni, elvigyen-e minket orvoshoz, vagy hasonlók. Mikor 15hós volt a fiam, felborultunk biciklivel. Egy nagyon forgalmas kereszteződésen akartunk átmenni. Nem ütött el minket semmi, hanem egyszerűen a biciklinek lett valami baja, nem tudom leírni, hogy mi volt. Nagy nehezen feltápászkodtunk, elindultunk, és akkor a férjem egy ismerőse- aki pár méterről nézte végig az egészet, odakiabált, hogy vigyázzak a gyerekre, vagy felhívja a gyámügyet! Érted?! Ahelyett hogy odaszaladt volna felsegíteni minket, ilyet kiabál oda! Sírógörcsöt kaptam. De a lényeg! Nem lett semmi baja egyik esetben sem a gyermekemnek, én megnyugodtam, összeszedtem a bátorságomat,és újra biciklizek, sőt a járdán is sétálok:)! Pár napig pihentesd a bicózást, aztán hajrá! Sisak mindkettőtökre, és óvatosan! Az emberek pedig ilyenek! Mindenki csak magával törődik, sajnos Neked kell vigyáznod Magatokra! Jobbulást! Nyugalom!
2012. máj. 24. 13:09
 32/37 A kérdező kommentje:

Aki ma 11:07-kor írt annak üzenem hogy nem kell szítani itt is a vitát! Tegnap este jól esett ki írni magamból a dolgot! Te meg egyből elkezdesz belekötni kötő szavakba! Mi van itt kérem szépen! Nem veszed észre hogy itt mindenki leírja egy sztoriját te meg belekötsz egy "csak" szóba! Kérlek szépen válaszolván a kérdésedre hogy ők már nem is emberek?? De, éppen ez az hogy ők csak az igazán emberek mert megélnek sajnos a semmiből (egyébként nemtom de én mindig adok nekik az uton kaját vagy pénzt) Isten lehet így hálálta meg! Egyébként drága kommentelő írhattam volna azt is hogy CSAK egy néni, vagy CSAK egy fiú...... Nem érted amit írtad...... itt azon van a hangsúly hogy egy és nem azon hogy CSAK! Vááááá kérlek nekem te többet ne írj... kivagyok most nélküled is!

Szóval! Fuhhh kifújom magam! Köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot... Jobban vagyok/vagyunk! Mondjuk kicsim egy hónapos kora óta végig alussza az éjszakát az ő kis különszobájába de tegnap éjjel rengetegszer felsírt gondolom a sokk :'( Soha nem történt még ilyen de velünk aludt.... lehet marad is...! Itt inkább a lelkünk sérült nem a testünk!

2012. máj. 24. 17:01
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem a "csak" szóba kötöttem bele, ilyet nem írt senki. Konkrétan ez szórta a szememet:"EGYETLEN EGY HAJLÉKTALAN". Mintha a hajléktalan már nem is ember lenne. Viszont, ha ezt ennyire a lelkedre vetted, elnézést, csupán meg mertem említeni, hogy szerintem édes mindegy, hogy hajléktalan volt-e vagy egy milliomos. A lényeg, hogy egyetlen segítőkész EMBER volt arra felé. Ezzel nem beléd kötni akartam, de hát minek magyarázom ezen az oldalon semmit nem lehet írni mert személyes támadásnak veszik.
2012. máj. 24. 17:05
 34/37 A kérdező kommentje:

Bár az kicsit szúrja a szememet, hogy ennyire kiakaszt, hogy "csak" egy hajléktalan ment oda. Miért ők már nem is emberek???

Ezt írtad ugye?? Akkor mit magyarázkodsz? Nem személyes támadásnak kell ezt nevezni hanem piszkálódásnak! E nélkül a mondat nélkül szépen megköszöntem volna a te kommentedet is mert jól esett volna ahogy a többieké is, de neeeem neked ezt oda kellet szúrni!

2012. máj. 24. 17:15
 35/37 anonim ***** válasza:
57%
Kiálltam a hajléktalan mellett. Ennyi. A te példád is mutatja, hogy mennyire sz@rnak egymásra az emberek, nem kell még az ilyen degradálás is. Nekem úgy jött le, hogy "lenézed" a hajléktalant és csodálkozol rajta, hogy nekik van lelkük és segítenek másokon. Ha nem így volt, elnézésedet kérem nem beléd rúgni akartam.
2012. máj. 24. 17:20
 36/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elnézést kértél! Attól álltam akkor a legtávolabb hogy lenézzem azt az embert! Ha újra látnám biztos megebédeltetném vagy pénzt adnék neki! Szép napot neked! Szia!
2012. máj. 24. 18:03
 37/37 anonim válasza:
itt látszik meg az, hogy az az ember akinek semmilye nincs, lenezik, es lehetne oka haragudni a sorsa miatt ha nem tehet rola, meg mindig sok benne a szeretet! tobbet ér egy normal korulmenyekkozott elonel.
2014. máj. 7. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!