Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felháborító? Veletek történt...

Felháborító? Veletek történt már valami ehhez hasonló eset?

Figyelt kérdés
Képzeljétek, ma felborultunk a 10 hónapos kislányommal bicajjal a zebránál.... Nekünk jöttek :( Tudom ez nem egy fórum de még mindig sírok :'( És ami felháborító most így vissza gondolva az az hogy miközben boncoltam ki a gyerekülésből az ordító gyereket remegve sírva egyetlenegy csöves jött oda segíteni...... Engem ez a tény letaglózott.... Megállt mindenki bambulni de senki nem állított fel onnan minket csak ez a hajléktalan bácsi :( Rögtön mondta hogy itt van egy percre gyerekorvosi rendelő, jött velünk bekopogott.... szóval nagyon segítőkész volt....! Szerencsére lányomnak semmi baja az ottani doktornő nagyon alaposan megvizsgálta...! Én össze vissza törtem magam :( de ez a legkevésbé érdekelt akkor! De még mindig ezen gondolkozok EGYETLEN EGY HAJLÉKTALAN..... milyen világ ez???
2012. máj. 23. 21:06
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
21:13-masnak! A végéhez értem a zebrának mikor felPRÓBÁLTAM ülni....! Köszönöm a válaszod és a kiokításod MOST perpillanat erre volt legkevésbé szükségem!
2012. máj. 23. 21:18
 12/37 A kérdező kommentje:
Már nem rémlik minden tisztán, komolyan ilyen foltokban vannak meg az arcok.... arra emlékszem hogy valaki kérdezi oké e minden de hogy az a sofőr volt vagy nem nemtom... én elszaladtam a rendelőbe a bácsival ő hozta utánunk a bicajt is.... szerintem látták nem nagy a baj és ment mindenki a dolgára...!
2012. máj. 23. 21:21
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
engem mikor elütött egy nő akkor csak néztek oda se jött senki,pedig feküdtem az úton,majd aki elütött annak a párja próbált segíteni felállni de nem tudtam,többiek meg csak lestek.
2012. máj. 23. 21:31
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Fú, remélem azért veled sincs semmi komoly baj.

Amúgy velem is történt majdnem ugynailyen. Anno 27 hetes terhesen (nagyon vékony vagyok, szóval igen egyértelmű nagy terhes pocakom volt), a zebra közepén elestem (elbotlottam vagy elájultam, nem tudni utólag), hassal előre, kitámasztás nélkül, gondolhatod... SENKI nem jött oda, érdeklődve néztek az emberek, ahogy vergődök fel (alig bírtam felállni, szakadt ruha, összevissza lehorzsoltan). A merőleges 4 sávos út túloldalán egy nagyon fiatal biciklis srác volt az egyetlen, szó szerint ledobta a bringáját és rohant át kétségbeesetten az úton hozzám, hogy mit segítsen, hívjon-e mentőt stb...

Nekem is döbbenetes volt.

2012. máj. 23. 21:32
 15/37 anonim ***** válasza:

ezt nem láttátok?

[link]

2012. máj. 23. 21:43
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Jajj annyira sajnálom ami veletek történt!! :(

Egyébként hihetetlen milyen közömbösek az emberek egymással!!Egyszerűen mindenki elhidegült egymástól..olyan hogy tolerancia, vagy együtt érzés, az ismeretlen fogalom.

Szerencse hogy nem lett a picinek baja!!

Jobbulást neked..és tényleg hagyd azt a bicajt a fenébe..én amúgy is utálom..hát még gyerekkel utazva rajta!!A gondolattól is rosszul vagyok...

2012. máj. 23. 21:45
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem a kérdésre válasz, de tapasztalatom, hogy sokszor a dolog visszás. Én pl. alapjában véve olyan szemmel járok, hogyha látom, hogy valaki rosszul érzi magát, valakinek segítségre van szüksége, de sokszor ha még csak úgy tűnik, de nem biztos, akkor is megkérdezem, hogy van-e valami baj. És az emberek néznek rám mint hülyére, mint marslakóra, sokszor elutasítják a segítséget. A múltkor egy öreg járókeretes bácsinak át akartam adni a helyem a villamoson, és szó szerint átgázolt rajtam (nem ült le, hanem tovább ment), úgy kellett félreugranom előle. Anyukák nem ülnek le gyerekkel, mert a gyerek inkább ugrálni akar járművön összevissza, aztán meg később na, mégiscsak le akar ülni... Egy lány rosszul érezte magát metrón, mondtam, átadom a helyet...á, köszi nem.

Szóval ez is furcsa. Mindegy, én azért nem adom fel. Ha én nem segítek ,akkor ki?

2012. máj. 23. 22:15
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ez történt Veletek, de legalább nem lett komoly bajotok. Sz*mét egy világban élünk... Igyekszem mindig segíteni másnak, ha látom, hogy gond van, a gyerekemet is erre fogom nevelni, csak szomorú hogy az emberek 75%-a elfelejtette már ezt...
2012. máj. 23. 22:19
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Off: egy ismerősöm elesett biciklivel, szanaszét törte magát (műteni kellett). Sokan odaszaladtak.... - lefényképezni őt a mobiltelefonnal!!! Kérte, hogy hívjon valaki mentőt, mert nem tud felállni - senki nem tette meg a fényképező seregből.

Az utána érkező haverja hívta a 104-et. (Budapest)

2012. máj. 23. 22:32
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Több komment is ki akar belőlem jönni ahogy olvasom a többi hozzászólást!

1. A nagylányomat egy biciklis ütötte el a zebrán úgy, hogy a zebrának volt zöld. Meg sem állt a kerékpáros, mintha észre sem vette volna, hogy felborított egy szabályosan közlekedő gyereket. Én vettem észre,hogy a gyereken egy hatalmas fekete folt van. Megkérdeztem, hogy ez meg mi???

2. Én is biciklis vagyok, ugyanúgy viszem a kicsi gyerekemet, mit ahogy Te, és behúzom fülem farkam, hogy ne történjen velünk semmi baj.

3. Gyakran vezetek, és különösen odafigyelek a kisgyerekes anyukákra, mert más nem teszi meg, észrevettem. Szegények olyan szerencsétlenül állnak a zebránál, ugyanúgy, ahogy én állok amikor a másik oldalon vagyok. Mármint amikor nem a volán mögött ülök, hanem gyalogosként vagy biciklisként próbálok átjutni a túloldalra. Úgy érzem, ha átengedem őket magam előtt, akkor egy potenciális veszélytől védtem meg!

És mint most beigazolódott, így is van. Mindenki nagy ívben lesz@rja a másikat:(((

És még egy pozitív élmény ami nem tartozik szorosan a témához, de muszáj vagyok leírni.

Az említett nagylányom a volán buszon elhagyta az összes iratát egy pakkban. Szinte mindent, ami hivatalos irata létezik. Ezt észre sem vette, mígnem becsöngettek a kapun. Sajnos a férjem ment ki. :( 2 fiatal lány volt, aki megtalálta és elhozta nekünk időt és fáradtságot nem kímélve.Férjem udvariasan megköszönte és kész.

Pedig az biztos, ha én megyek ki, betessékelem őket, tejben vajban megfürdetem mindkettőt, nekik ajándékozom fele királynőségemet.

Annyira kevés ma a segítőkész, rendes ember az országban, hogy az összeset nagyon meg kell becsülni.

Ne haragudj, kedves kérdező,hogy elkanyarodtam, együtt érzek veled, biztosan remegne kezem lábam még most is a gondolatra. Remélem jól vagytok.

Azt hiszem a legelső az lenne holnap, hogy vinnék a hajléktalannak valami finomat, pénzt, takarót, nem is tudom, hogy mit. De valamit biztosan.

2012. máj. 23. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!