Hogy lesz ebböl napi 5szöri evés? Fél éves babám 2-2,5 óránként eszik, délelött kap gyümit tejpéppel dusitva, délután most kezdjük a fözit, de ezek után is 2 órára rá újra éhes. Hasonló eset?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 18:01
1/6 anonim válasza:
Miért kell hogy csak 5x egyen egy nap?
Nekem most 1 éves fiam még mindig 6x van mikor 7x is eszik.
2/6 anonim válasza:
A gyümölcshöz keverj kekszet,vagy baba piskótát. Délben pedig adj neki főzeléket husival. Délután kiflit,kenyeret valamilyen tejtermékkel.
Nem lakik jól,azért eszik ilyen sűrűn.
3/6 A kérdező kommentje:
de amikor szopizik szerintem jóllakik, mert böven van tejem és nem kér többet...
ma is megevett 100gyümi+100tejpépet keverve, gondoltam elég lesz 3 órára de nem...
2011. jan. 31. 19:17
4/6 anonim válasza:
Lányom fél éves korában én sem értettem, hogy fog kialakulni a klasszikus 5 evés nálunk, de nagyjából 11 hónapos vagy talán már 1 éves is volt mire rendeződött. Különben nem kell azért annyira erőltetni ezt az öt evést és a 4 óránkéntit, majd kialakul szépen lassan.
5/6 Zsöff85 válasza:
Mit kell erre ennyire rágörcsölni? Legyetek már rugalmasabbak...majd eszik 5x ha nagyobb lesz.
6/6 Zsöff85 válasza:
Babapiskótát, hogyne. Etessétek szarral a gyereket, az kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!