Felháborító? Veletek történt már valami ehhez hasonló eset?
Szegénykéim! Jobbulást Nektek! :)))))
Főleg lelkiekben!
Ilyenek az emberek sajnos.....Ezt el kell fogadni, nem tudsz vele mit tenni....Én tudod hogy jártam múlt héten? Kislányom, amíg fizettem, kiment az élelmiszerboltból. Egy pillanatra nem figyeltem, 4 éves lesz lassan, ilyet még nem csinált. Elkezdtem bent keresni, kiabáltam a nevét. Az ajtónál azt mondták, nem láttak kimenni kisgyereket, akkor még nem tudtam h kint vagy bent van. 2 idegen!!! fiatal lány próbált segíteni keresni a kislányomat, pedig a környékünkön van a bolt, 2 játszótérről ismerőst is láttam bent az üzletben. Ja, és akkor ráadásul épp fizetett az egyik,arcról ismerőn nő, mikor közli, hogy ő látta kint a kislányomat, jött velük szemben a kispostánál. Könyörgöm, nem tűnik fel neki h egymaga sétálgat arra????? Nálam alap, főleg ha ismerem, de ha nem akkor is mert nem egy ilyen volt már, megállítom h várja be a szülőt.Ez alap szerintem....Úgy látszik másoknál nem... Nagyon nagyon felidegesített ez az eset. Ja,és a 2 idegen fiatal lány közül az egyik szerencsére észrevette a kislányomat....Hihetetlen komolyan mondom...Ja és bele se merek gondolni h mennyi idő telt el, míg ez "drága kedves nő, anyuka " talákozott a kislányommal, és a között h fizetett a pénztárnál..Pedig látta h keresem,ott kiabáltam a nevét, de nem képes szólni...hihetetlen...:(((
Örülök, h nem lett bajotok!!! :)
Szia!Sajnálom,ami veletek történt!Sajnos az embereket tényleg ennyire nem érdekli,hogy mi van a másikkal!
Velem egyszer az történt,hogy a bicikliúton egy ember simán kisétált elém,én pedig hirtelen fékeztem és leestema bringáról,de úgy,hogy szó szerent belegabalyodtam a biciklibe.Nagyon megütöttem magam és fel sem tudtam kelni.Hiszed vagy sem,az ég világon senki nem jött oda segíteni,még az az ember is elhúzta a csíkot,aki miatt leestem.Ott szerencsétlenkedtem a főldőn nem is tudom meddig,mire egy hajléktalan bácsi odajött hozzám,leszedte rólam a bringát és felsegített.Ha ő nem jön oda,akkor szerinem feküdhetem volna ott egész nap,mert senki le se sz*rt!Sajnos ilyenek az emberek!
Kedves Kérdező!
Nem én linkeltem. Nem is néztem a linket, de most már érdekel.
Óhhh.. értem már! :)
Azt hittem, hogy a mostani linkről van szó...
Igen, borzasztó, hogy milyen magasból ejtenek az emberek egymásra. Semmi empátia nem szorult beléjük, segíteni nem akarnak, de nyilván elvárják, ha ők kerülnek bajba akkor egyből ugorjanak. Nagyon csalódott vagyok, hogy mennyire szívtelenek az embertársaim. (Tisztelet a kivételnek)
Bár az kicsit szúrja a szememet, hogy ennyire kiakaszt, hogy "csak" egy hajléktalan ment oda. Miért ők már nem is emberek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!