Miért néztek hülyének?

Az a véleményem, hogy hülye aki mondja:D
Gratulálok a babához és sok boldogságot:)

Lehet azt hiszik nem hallanak a Babák odabent... Pedig de :)
Ne foglalkozz velük, gratu a Babához! :)

én is beszéltem hozzá pocakosan... szerintem teljesen jó dolog, hisz hallja a hangodat. A terhesség 25. hetében vett Párom a babának zenélő macit (fel lehet húzni). Mikor erősen rúgkapált mindig odatettem neki, és lassult a nagy rugások száma, olyan mintha hallgatta volna. Most hogy lassan fél éves imádja hallgatni a zenélő maciját... megnyugtatja.
Szerencsére nálunk pozitív a fürdés előtti, közbeni és utáni percek, így én szoktam tornásztatni, masszírozni... imádja, kívánom a Tied is ilyen Babó legyen.
Másokkal meg ne foglalkozz, mindig azt tedd amit jónak látsz, így pocakosan is, és majd ha kinn lesz is. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen az ahogy Te csinálod. Mindig lesznek okosabbak, akik tanácsokkal halmoznak el... :) Szűrj, ami nem tetszik, hallgasd meg, és engedd tovább... :D
Boldog babavárást, könnyű szülést!

Én beszéltem a kisfiamhoz akkor már, mikor csak pocaklakó volt, beszéltem hozzá, mikor épphogy megszületett és azóta is folyamatosan. Eredmény: 20 hónapos lesz a fiam és mondatokban beszél.:)
Én azt gondolom, hogy az ember társas lény és aki a pocakunkban van, az is egy emberpalánta már, miért ne lehetne vele beszélgetni? És tévedés, hogy ők még nem tudnak kommunikálni. Nagyon is, csak nem úgy, mint ahogy mi. Hiszen ha a pocinkban rugdosnak, boxolnak, vagy mikor megszületnek, még babák és visszamosolyognak ránk, megsimogatnak minket, az is a kommunikáció egyik fajtája. Ha ez miatt valaki hülyének néz, az szerintem magát írta le vele, hogy mennyire tudatlan és hülye. Ne foglalkozz vele, beszélgess a picivel, amennyi jólesik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!