Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért néztek hülyének?

Miért néztek hülyének?

Figyelt kérdés
Babát várok,és hülyének nézett egy nő meg az egyik rokona hogy beszélek a pocakomhoz,és mondtam,hogy már alig várom,hogy megszülessen a baba hogy beszéljek hozzá,mesét olvassak,tornáztassam fürdés előtt.Mi erről a véleményetek?
2012. máj. 23. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy hülye aki mondja:D

Gratulálok a babához és sok boldogságot:)

2012. máj. 23. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális amit csinálsz, az volt a hülye, aki ezen fenn akadt! :-D Folytasd csak továbbra is, ha neked így jó, én is beszélgettem a babámhoz a pocakomban, és az apja is. De még a nagymamák is, szerintem ez így természetes.
2012. máj. 23. 16:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt hiszik nem hallanak a Babák odabent... Pedig de :)

Ne foglalkozz velük, gratu a Babához! :)

2012. máj. 23. 16:05
 4/13 A kérdező kommentje:
és a tornáztatásról mi a véleményetek?amúgy köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 23. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat beszéltem a pocaklakómhoz, igaz csak itthon utcán nem.
2012. máj. 23. 16:09
 6/13 A kérdező kommentje:
én is itthon,ha az utcán elkezdenék beszélni a pocakomhoz lehet bezárnának:)))
2012. máj. 23. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
A tornáztatás kellemes és hasznos is!, ha "hagyja magát" a pici!én is gondoltam rá de fürdés előtt és után is megy a naagy "szerenád" és teljes erejéből rúgkapál úgyhogy számunkra ez lehetetlen :)
2012. máj. 23. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:
nyugi! Én miután megszületett is néha a pocakomat simogattam reflexből:D Sőt! Volt hogy úgy halgattam zenét, hogy halkan a fülgallgatót odanyomtam a köldökömhöz az egyiket a másik oldali maradt nálam:) Így relaxáltunk. Imádja is a zenét. Torna nekünnk a rubintrékát elkezdtük de nem bírta végigcsinálni csak 2 mozdulat tetszik neki a többinél ordított. Hát azt a két mozdulatot viszont 20 perc helyett egész nap csináltatta velem utána:D Mostmár 8 hónapos és a jumperooban ugrálja le a napi plusz tornát, de már nagyon nagy ereje van közel 10 kg-al... Már külön megy a torna (már ha engedi)
2012. máj. 23. 16:23
 9/13 Kerria ***** válasza:

én is beszéltem hozzá pocakosan... szerintem teljesen jó dolog, hisz hallja a hangodat. A terhesség 25. hetében vett Párom a babának zenélő macit (fel lehet húzni). Mikor erősen rúgkapált mindig odatettem neki, és lassult a nagy rugások száma, olyan mintha hallgatta volna. Most hogy lassan fél éves imádja hallgatni a zenélő maciját... megnyugtatja.

Szerencsére nálunk pozitív a fürdés előtti, közbeni és utáni percek, így én szoktam tornásztatni, masszírozni... imádja, kívánom a Tied is ilyen Babó legyen.

Másokkal meg ne foglalkozz, mindig azt tedd amit jónak látsz, így pocakosan is, és majd ha kinn lesz is. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen az ahogy Te csinálod. Mindig lesznek okosabbak, akik tanácsokkal halmoznak el... :) Szűrj, ami nem tetszik, hallgasd meg, és engedd tovább... :D

Boldog babavárást, könnyű szülést!

2012. máj. 23. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Én beszéltem a kisfiamhoz akkor már, mikor csak pocaklakó volt, beszéltem hozzá, mikor épphogy megszületett és azóta is folyamatosan. Eredmény: 20 hónapos lesz a fiam és mondatokban beszél.:)

Én azt gondolom, hogy az ember társas lény és aki a pocakunkban van, az is egy emberpalánta már, miért ne lehetne vele beszélgetni? És tévedés, hogy ők még nem tudnak kommunikálni. Nagyon is, csak nem úgy, mint ahogy mi. Hiszen ha a pocinkban rugdosnak, boxolnak, vagy mikor megszületnek, még babák és visszamosolyognak ránk, megsimogatnak minket, az is a kommunikáció egyik fajtája. Ha ez miatt valaki hülyének néz, az szerintem magát írta le vele, hogy mennyire tudatlan és hülye. Ne foglalkozz vele, beszélgess a picivel, amennyi jólesik.:)

2012. máj. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!