Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S Vérzés elállítás?

S. O. S Vérzés elállítás?

Figyelt kérdés
3 hónapos babámnak körömvágás közben belevágtam a bőrébe. Nem sírt, de kb 45 perce vérzik, hiába nyomom, nem áll el. Mit csináljak??

2012. máj. 22. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyomtál rá gézt vagy hasonlót, és 45 perc alatt nem állt el? Akkor orvoshoz vinném.
2012. máj. 22. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha fiu, akkor irany az ugyelet, hisz hemofilias is lehet. Ha kislany, akkor ez a veszely nem all fenn, tartsd magasra a kezet es engedj ra hideg vizet.
2012. máj. 22. 17:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány. Folyamatosan nyomom egy zsepivel. Meg vagyok ijedve. A baba már elaludt, én meg csak nyomom, de még mindig vérzik. hivtam a doktornőt, azt mondta nyomjam csak, akár 20 percig is... azóta majdnem 1 órája nyomom...
2012. máj. 22. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
nem szabad 20 percig megnezni hogy verzik e, mert mire kepzodik rajta egy reteg, hogy megalvadjon, addigra mindig azzal hogy megnezed felszakitod
2012. máj. 22. 18:02
 5/8 Kerria ***** válasza:

azért van ez így mert folyamatosan a szájába veszi...nem?

Próbáld hagyni, nem nyomni, megállítani, hogy a szájába vegye.

Én 5 hónapos korában csináltam ezt, szívem is megállt, hogy a gyerek vérzékeny. De amint nem piszkáltuk, sikerült bevarasodnia a sebnek!

2012. máj. 22. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Na sikerült? Rendben van?
2012. máj. 22. 18:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a segítséget! Elállt. Hagytam játszani, közben nem nyomtam, hozzá se értem, és tényleg elállt... Elég ijesztő volt... Köszi lányok még egyszer!!!!!
2012. máj. 22. 18:31
 8/8 Kerria ***** válasza:
jól van... nagyobb baj sose legyen :)
2012. máj. 22. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!