Mikor gondolkoztatok el azon, hogy most már jöhetne a második baba?
Azért azt is számításba kell venni, hogy nem biztos hogy rögtön össze is jön a 2. baba. Leírom az én példámat:
Kislányom 1 évesen hagyta abba a szopizást, akkor elhatároztuk, hogy jöhet a 2. baba. Még 2 hónapig nem volt peteérésem, utána pedig 7 hónapig nem jött össze, már feladtam, elkezdtem munkát keresni, mire felvettek valahova végre, aznap derült ki hogy terhes vagyok. Szóval ember tervez Isten végez ez a helyzet. Pedig hozzáteszem nem akartam görcsösen, abszolút nem görcsöltem a dologra, mert a szüléstől félek közben. Így 2,5 év lesz a 2 gyerek között, de nem is bánom, mert a lányomnak pár hónapja előjött megint a szep. szorongása, és anya mániás volt, pici babával nehezebb lett volna neki elviselni, hogy anya nem csak vele foglalkozik. Úgy hogy így utólag azt mondom, kell a 2,5 év korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!