Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek baj, hogy anyósom...

Szerintetek baj, hogy anyósom ilyen sokat van a lányunkkal?

Figyelt kérdés

A lányunk 8 hónapos, amióta beállt a napirendünk többet van a nagymamájával. Átjön, amíg ő unokázik addig én vasalok, főzök. Óvónő, sok mondókát és éneket tud, szerintem nagyon jót tesz a gyereknek.

Havi 1x elmegyek fodrászhoz és kozmetikushoz, a fodrász 1 óra a kozmetikus 2-3.

Összesen mondjuk heti 7-8 órát van vele anyósom, de a legtöbb esetben én is ott vagyok.

Barátnőm szerint ez baj, nem kéne ilyen sokszor lepasszolnom a gyereket.

Szerintetek? Tudom, hogy még nagyon kicsi de jó elmenni erre-arra, úgy vasalni hogy közben nincs sírás és véleményem szerint a lányomnak is jó. Anyós is nagyon élvezi, ha rajta múlna egész héten itt lenne :-))

2012. máj. 22. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez ideális,szerintem csak irigy a barátnő :)

Jó ha mással is elvan és mindenkinek jó így.

2012. máj. 22. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Isten Őrizz, hogy a barátnődre hallgass!! Egy jó nagymami aranyat ér és egyáltalán nem baj, ha hozzá is kötődik a gyerkőc! Ez egy idióta mostani, nyugati szokás, hogy mindent csak az anyuka csináljon. Ez régen sosem volt így, az emberi természet hál istennek szocializációra van teremtve, társas lény.

Az a gond inkább, ha állandóan csak az anyával van a gyerkőc. Nem tanul meg senkit elfogadni, alkalmazkodni stb.

Ezen kívül fontos az anya lelki egészsége is. Ha te olyan típus vagy, akinek fontos, hogy időnként feltöltődjön, más ingerek is érjék, akkor ezt célszerű megszervezni. Ebből a baba is profitál, mert lesz egy kiegyensúlyozott anyukája.

A barátnő irigy!

Én is hetente elmegyek 3szor 1 órára sportolni, mert eléggé felszaladtak rám a kilók a terhesség alatt és az egészségem érdekében is le kell fogyni. Havonta kb 1szer megyünk apával egy moziba pár órára. A mama vigyáz a pindúrra, aki imádja őt. Én is kapom a megjegyzéseket a hátam mögött, de nem érdekel. A babám vidám, kiegyensúlyozott, rengeteget foglalkozom vele. Az a pár óra nekem is jár, neked is.

2012. máj. 22. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, örülj neki, tedd össze kezed-lábad! Jó kezekben van a kislányod, és míg a nagyi foglalkozik vele, te is haladsz a háztartással, jut idő magadra. A kislányoddal így nyugodtabban tudsz foglalkozni, hogy van időd feltöltődni. Nagyon jó anyósod van. Hálás lehetsz érte :-).
2012. máj. 22. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze,hogy nem baj!

Mi együtt lakunk anyóssal és mindennap több órát vele van mit tegyek tiltsam el őket egymástól?Én öltöztetem,etetem,pelenkázom,altatom,játszunk sokat de ő viszi sétálni míg én főzök és ha lent alszik el akkor figyel rá míg én fent végzem a dolgom.

2012. máj. 22. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem heti 1-2 nap tök normális.

A gyerek pedig nincs "lepasszolva", a nagymamájával van.

Nem labda, hogy lepasszolják :D

A masik, hogy neked is kell töltődnöd, egy friss, kipihent, boldog anyuka jobb, mint egy fáradt, kimerült anyuka.

Amikor a férjem kiment külföldre, én itt maradtam pocakosan, akkor sem engedtem, hogy heti 2 napnal többet legyenek (mert nagyon a fejemre tudnak nőni, rendesek meg minden, de akkoris). Viszont az a ket nap kellett.

Most heti 1 nap vannak (Tehat pontosan 7-8 orat, csak egyhuzamban :)), szerintem ideális.

2012. máj. 23. 08:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj. Nem egy idegen vigyáz a picire. Áldd a sorsod, hogy jól kijössz az anyósoddal! Az enyém az egy hárpia! :)
2012. máj. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!