Hogyan altatjátok 15 hó körüli babátokat?
kedves anyukák! szeretném ha megosztanátok velem hogyan altatjátok a babátokat..mennyi ideje,és mennyi időbe tellik mire elalszik..
Az a helyzet hogy én 7hónapos kora ota nem ringatom..beszokott ügyesen a kiságyába..de ott maradtam vele..dudoltam..dudolok még most is..kb egy hete minden elalvás egy rémálom..azelőtt sokszor tápi után beájult..de ha nem akkor is max 15 percig tart..az uj szokása hogy nem marad fekve..felál.."bulizik"probál minden féle butaságot csinálni hogy ne kelljen aludnia..amikor látja hogy nem bir kizökkenteni elkezd ütni,rugni..ha kiveszem a kezem akiságybol akkor nem alszik el..ha bent hagyom..hát kész horror de ha ugy csinlok mint akit nem érdekel kb3-4perc után leáll és lefekszik..aztán megint jön a simi simi anya..puszipuszi puszi..kész vagyok nekem nincsnapi 3órám altatásra !most tényleg ez nem normális!! az kizárva hogy nem álmos mert ha pl nem teszem az ágyábba a konyhai járolapra fekszik le és ott alszik el..dehát nem altathatom a konyhapadlon a gyerekem!! mondjátok el ti hogycsináljátok azok is akik egyedüli alvásra tanitották a babájukat mondják el miért,miota,meddigtartott amig meg tanulta és stb..Ja! és nézetek miatti különbségek miatt NE VESZEKEDJETEK! :)(azért irom mert általába vitába torkollnak az ilyen jellegű kérdések!előre is köszönöm!
A lányom bemegy, lefekszik, és ott ülök mellette. Muszáj, különben ki-be mászkál, mert nem rácsosban alszik. :)
Sokszor forgolódik, felkel az ágyban, felül, feláll, olyankor rászólok. Ha nem fogad szót, akkor lefektetem. Akkor fekve pörög-forog össze vissza, és magyaráz megállás nélkül. Nem simogatom, nem énekelek, csak felügyelem. :D
Aztán egyszer csak bekattan neki valami, és kidől.
Nappal egyszerűbb, mert lefekszik, iszik cumisüvegből, aztán nekem adja és utána simán elalszik szó nélkül. De erről most le kell szoktatnom, mert ősszel megy bölcsibe, ott meg ezt nem lehet.
Mellettem alszik születése óta.
1x alszik nappal.
Becsomagolom a hálózsákba, forog, mozog két-három percig, majd bedugja a fejét a párnához és alszik szó nélkül 3 órát.
Éjjel 12 órát.
Akár ki is mehetek mellőle, nem kel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!