Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti is zajos helyen...

Anyukák, ti is zajos helyen laktok?

Figyelt kérdés

Ez valami őrület...

Fél éves a babóm,és sose tud normálisan pihenni,vagy csak nagyon ritkán.

A szomszéd állandóan kopácsol,csiszol,fűrészel,hangosan beszél (románok-bocs e mellet nem lehetett elsiklani), vannak gyerekei,azok is állandóan sikítoznak,neveletlenek.Szoktam nekik köszönni,de az anyjuk általában úgy tesz,mintha nem is venne észre.Szóval nagyon fenthordják az orrukat.Minap is kint altattam,látta az asszony és direkt hangosan kiabált!! Fúú...

Már sokszor voltam annak a határán,hogy beszólok,de csak magamat égetném,semmi sem változna.

Van valaki hasonló helyzetben?Írjatok.

Mit tehetnék

2012. máj. 22. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi kertes házas övezetbe lakunk, modern 2-3 lakásos házakkal. Van játszótér is, minden. Mégis az utcánkban lakó anyukák legjobb szórakozása, hogy beállnak az út közepére és ott trécselnek, és ordítoznak a gyerekek. Nem értem, miért nem lehet a játszótérre menni, arról nem is beszélve, hogy azért az úton járnak kocsik, és nem lehet normálisan végig menni, mert szanaszét vannak a gyerekek, aztán meg csak az üvöltést hallod, hogy vigyázz autóóó!!! Kb. 2 percenként. Nekem is van gyerekem, de őt elviszem a játszótérre, nem is mernék vele kiállni az útra, én biztos midig azon aggódnék, hogy elüti valami. A másik még pici baba, és így nyáron, jó időben nem tud rendesen aludni délután, ha kinyitom az ablakot, mert a szomszédok üvöltését hallgatjuk. Bocsi ha hosszú lett, de most már jól esett kiírni. Amúgy sok mindent nem lehet tenni sajnos, hiába szólsz, egy idő után kezdődik előlről.
2012. máj. 22. 12:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor más is szenved a szomszédok miatt!

Mi társaban lakunk és az alattunk lévő lakásban albérlők laknak és dakoták! Gyülölöm mindet egytöl eggyig. Éjjel nappal bazseválnak. Az ajtókat meg olyan erővel csapkodják, hogy azon csodálkozom, hogy még nem estek ki. A gyerek meg állandóan összerezzen miatta. 2 hónapos, mióta megszületett feszt zajongnak. Na most is bevágta az ajtót ettöl még én is megijedtem. Szerintem lemegyek mostmár.

2012. máj. 22. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Én nem a szomszédok miatt őrülök meg, hanem a forgalmas környék miatt. 4 sávos kereszteződében lakunk + előttünk van egy buszmegálló + velünk szemben egy általános iskola + pár sarokkal arrébb a mentőállomás....

Még éjjel sem tudok ablakot nyitni a szobák felől :(

2012. máj. 22. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
20 méterre a főúttól, egy kis utcában lakunk. Még a főút zaja is alig hallatszik ide. 3 oldalról román szomszédok vesznek közül, de olyan csend van, mint egy parkban. Ha valamelyik szomszéd bulizik, átjön és engedélyt kér. Az egyik szomszéd öreg néni egész nyáron elrak befőtteket, az unokái nyáron segítenek neki, kellemes csacsogás hallatszik. A másik oldalról 2 nagy fiú lakik, haverekkel, akik néha bömböltetik a kocsiban a rádiót, de nem számottevő. Az, hogy a fiam hisztisen kint bömböl az udvaron, jobban zavar, mint hogy a szomszéd mit csinál.
2012. máj. 22. 13:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nálunk itt már vihar van és még mindig köszörül!!! :D
2012. máj. 22. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Laktunk már pár helyen, de sajnos mindenhol zaj van :S

Először társasház: felső szomszéd egész évben felújít, fúr farag. Alsó szomszéd péntek-szombat hajnalig az erkélyén bulizik. Minden éjjel rá kellett szólni, hogy mi dolgozni járunk és aludnánk...

Családi ház: sajna egy kisebb reptér közelében. Minden nap repülőzúgás, hétvégente gyorsulás és drift verseny...

Panel: Iskola a szomszédban nemtörődöm tanárokkal. Tesiórán természetesen csak a vasrácsnak lehet rúgni a labdát és közben trágár szavakat ordítani (ált.suli)

Sorház: forgalmas főút mellett. Minden nap 2-3 mentő vagy bármilyen szirénázó autó elmegy. Éjjel nem merek ablakot nyitni, mert ugatnak állandóan a szomszéban a kutyák és ilyenkor nem tartják be a sebességkorlátot, jóval hangosabbak az autók. Szomszédban kislány aki csak sikongatva tud az udvaron rohangálni...

Legközelebb tanyára költözünk, ott csend van...talán...

2012. máj. 22. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!