Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most, hogy országszerte több...

Most, hogy országszerte több helyen szmogriadó van, az elszánt anyukák hogy oldják meg a levegőztetést?

Figyelt kérdés
Én eddig minden nap kivittem, még -8 fokban is, mert nagyon fontosnak tartom a levegőztetést. De tegnap olvastam az egyik városi honlapon a közleményt, hogy a szakemberek azt javasolják, hogy lehetőleg a kisgyerekeket ne vigyék, vagy csak a déli órákban, vagy koradélután a levegőre. Ti kiviszitek? És ha igen, hova (várostól távolabb, zárt kertrészbe, stb.)?
2009. jan. 12. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

5 hetes babám van, és mi is elszántan :) sétálunk 1 hetes kora óta minden nap.

De ma mikor leértünk a ház elé, azt hittem megfulladok. TÉNYLEG marha büdös van!!!

Úgyhogy gyorsan befutottunk a közértbe és már jöttünk is haza! Kb 10 percet voltunk kint, bőven elég volt.

Remélem holnapra jön valami szél, és elviszi ezt a bűzt!

Üdv

2009. jan. 12. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi Dél-Pesten lakunk, mondhatni kertesházas övezet, erdő mellett. Idáig is és ezután is este visszük levegőre, amíg tart ez a szmogos levegő, addig viszont nem megyünk beljebb a városba. Biztos, ami biztos.

A "déli órák"-nak és a "kora délután"-nak szerintem csak az olyan helyeken van értelme, ahol érezhetően ezekben az időkben kevesebb a gépkocsi forgalom.

Vagy, amit még el tudok képzelni, hogy rövidített séta úgy, hogy maszkot kötni a gyerek szája, orra elé. Ha hagyja...

2009. jan. 12. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Én is azon gondolkodom, hogy vagy csak a kertbe viszem ki (viszont akkor kis helyen kell sokáig körbe-körbe tologatni), vagy valahova a város környékén lévő erdős, ligetes részre kocsival és onnan sétálunk. Nem tudom, vajon egyáltalán van-e ahol kevesebb a szmog.
2009. jan. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!